fbpx
Invitati de la Ambasada SUA , U.S. Army si Armata Romana, la Universitatea Danubius

Invitati de la Ambasada SUA , U.S. Army si Armata Romana, la Universitatea Danubius

Pe 22 martie, incepand cu ora 9.30, in Aula Magna a Universitatii Danubius, reprezentanti ai Ambasadei SUA in Romania, ai U. S. Army Civil Affairs 1814, dar si ai Batalionului 1 Cooperare Civil - Militara se vor intalni cu studentii, masteranzii, cadrele didactice si absolventii danubieni, intr-un eveniment de informare publica, avand ca tematica generala contextul geopolitic actual.
Evenimentul este moderat de Rectorul UDG, profesorul american Steve O. Michael, si isi propune sa raspunda intrebarilor membrilor comunitatii danubiene despre cum crede SUA ca se va termina  razboiul din Ucraina; despre importanta Parteneriatului Strategic dintre NATO, Romania si SUA; cum poate sprijini Ambasada SUA studentii danubieni care doresc sa studieze si in America. 
La aceasta intalnire sunt asteptati sa participe si elevi si profesori de liceu din Galati si Braila, tematicile abordate fiind de interes mai ales pentru liceenii din clasele terminale care isi doresc sa-si continue studiile in universitati din SUA.
Participarea se face numai pe baza rezervarii locului in sala, la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la nr de telefon 0733180466 - Oana Draganescu, Manager de Comunicare, Universitatea Danubius. 
 

Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.