fbpx
FELICITĂRI, PROMOȚIA 2023!

FELICITĂRI, PROMOȚIA 2023!

Toate cele patru facultati ale Universitatii Danubius - Facultatea de Drept, Facultatea de Științe Economice si Administrarea Afacerilor, Facultatea de Comunicare si Relații Internationale si Facultatea de Științe Comportamentale si Aplicate, impreuna cu Președintele Consiliului de Administrație, cu Rectorul, cu Președintele Senatului, cu Prorectorul pentru Activitatea Didactică, invitatul special ALUMNI DANUBIUS, decanii, profesorii, absolventii si familiile si prietenii lor, au sărbătorit absolvirea cursurilor universitare de licenta pentru PROMOȚIA 2023, in cadrul unei ceremonii fastuoase, in prima sambata a lunii iulie, chiar in amfiteatrul in care fondatorul UDG, Profesorul Benone Pușcă, a organizat primul curs festiv al primei promoții a Universitatii Danubius!

Momente pline de emoție, bucurie si recunostinta au facut ca aceasta ceremonie de absolvire sa fie un eveniment memorabil pentru absolventii danubieni!
Programul a debutat cu intonarea imnului României, apoi întreaga audiență a primit o binecuvantare de la preotul paroh, Catalin Buia , care le-a vorbit absolvenților despre cat de important este sa fie increzatori in ei si in viitorul lor.
Rectorul UDG, prof. univ. dr. Steve O. Michael a fost amfitrionul acestei ceremonii si, in discursul prezentat la începutul evenimentului, acesta a spus ca: ,,Nu conteaza trecutul, pentru că nu putem avea un control asupra lui. Ceea ce contează este viitorul și ceea ce facem astăzi ne pregătește pentru viitorul pe care ni-l imaginăm. Vă invit să fiți alături de mine pentru a vedea ce este posibil.

Vă invit să vedeți o Universitate Danubius mai mare și înfloritoare. Nu vă uitați la ceea ce este astăzi, ci aruncați privirea spre ceea ce va fi Universitatea Danubius mâine.,,. (Va invitam sa cititi tot discursul Rectorului, accesand acest link - https://www.univ-danubius.ro/news/discursul-rectorului-cu-ocazia-ceremoniei-de-absolvire-a-promotiei-2023-a-universitatii-danubius).

Președintele Consiliului de Administrație, Conf. univ. dr. Andy Pușcă, ne-a amintit tuturor despre vorbele înțelepte ale Fondatorului Universitatii Danubius : ,,Studentia înseamnă tinerețe veșnică!,, De asemenea, le-a urat absolvenților sa aibă încredere in viitorul lor, in buna pregatire pe care au dobandit-o si sa fie curajoși si plini de entuziasm, indiferent de ce drum vor parcurge in viața!

Un moment emoționant a fost si discursul invitatului special, dl. Costel Fotea, președintele Consiliului Judetean Galati, fost absolvent al Facultății de Drept al Universitatii Danubius, membru in Asociația ALUMNI DANUBIUS. Acesta și-a amintit de anii studenției, despre cursuri, despre mentorii care i-au influențat cariera, despre anii petrecuți in Universitatea Danubius si și-a exprimat recunoștință către toti acei care au facut posibil ca cei 4 ani de studenție sa conteze in viața profesională.

Președintele Senatului Universitatii Danubius, Prof. univ. dr. Georgeta Modiga, le-a multumit absolventilor prezenți in sala si întregii audiente si a transmis gândurile sale pline de incurajari si încredere in reușita, pe toate planurile, Promoției 2023!

Cel mai asteptat moment, oferirea diplomelor de absolventi, de către decani, tuturor absolventilor a fost primit cu multe minute de aplauze din partea rudelor, prietenilor, si susținătorilor absolvenților noștri!

In final, GAUDEAMUS IGITUR si aruncatul tocilor, momente de bucurie maxima pentru toti cei care au fost declarati, de catre Prorectorul cu Activitatea Didactica, conf. univ. dr. Filip Stanciu, ABSOLVENTI!

 

FELICITARI, PROMOTIA 2023!!!

VIVAT! CRESCAT! FLOREAT!

 

Fotografiile de la Ceremonia de Absolvire pot fi descarcate de aici: https://drive.google.com/drive/folders/1EGK36d9yB5psljEUv4eosfFxNxC9M6J-

Oana Draganescu
PR&MEDIA Director


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.