fbpx
Discursul Rectorului Universității Internaționale Danubius la Ceremonia pentru Deschiderea Anului Universitar 2024-2025

Discursul Rectorului Universității Internaționale Danubius la Ceremonia pentru Deschiderea Anului Universitar 2024-2025

Mă bucur să vă văd pe toți!

Urez bun venit tuturor la Ceremonia de Deschidere a anului universitar 2024-2025! Numele meu este Dr. Steve O. Michael și am plăcerea de a fi aici, cu dumneavoastra, în calitate de Rector și CEO al Universității Danubius. Noilor noștri studenți, va mulțumesc că ați ales Universitatea Internațională Danubius pentru a vă forma si a va desavarsi educația, iar studenților care se întorc, vă mulțumesc că ați ales să vă continuați studiile alături de noi!

Înainte de a continua, aș dori să mentionam echipa de management a Universitatii:
Dr. Filip Stanciu este Prorectorul pentru Activitatea didactica; Dr. Alina Răileanu este Prorector pentru Relatia cu mediul de afaceri si Administratie.

Va veți întâlni decanii ceva mai târziu.
Ceremoniile de deschidere a anului universitar au două scopuri. Primul scop este de a vă ura bun venit la universitate, in campus, deoarece dvs sunteți motivul pentru care suntem aici. În al doilea rând, folosim acest eveniment pentru a da startul anului academic cu o orientare ce ar trebui să faciliteze o tranziție ușoară pentru dvs. Prin venirea la această universitate, ați avut încredere în noi ca vă vom ajuta să vă împliniti așteptările, care includ realizarea visului dvs, evolutia personală, avansarea profesională, educația de calitate, pregătirea pentru leadership și bucuria și plăcerea de a fi student. Deși am petrecut nenumărate ore ținând discursuri la ceremoniile de deschidere, fiecare eveniment este special, iar ziua de astăzi nu face excepție.

Prioritatea noastră la Universitatea Danubius este și trebuie să fie succesul studenților. Fiind o instituție privată, avem privilegiul de a face lucrurile mai bine și aceasta include răspunsul prompt la nevoile dvs, faptul de a verifica dacă lipsiți de la mai multe cursuri, consilierea dacă rămâneți în urmă cu notele, asigurarea că vă finalizați studiile la timp, oferirea de oportunități pentru a participa la un scurt stagiu în străinătate și oportunitatea de a vă exercita talentele de leadership.

Aș dori să ridicați mâna pentru a arăta câți dintre dvs ar profita de ocazie dacă Universitatea ar putea să vă ofere bani în acest an pentru a călători într-o altă țară, ca parte a educației pe care v-o oferim.

Cred că dorința dvs este să aveți succes. Drumul vostru către succes începe astăzi. Trebuie să vă faceți partea dvs, astfel încât Universitatea să isi poată face partea ei. Participarea la cursuri, finalizarea temelor la timp, studiul înaintea examenelor, interacțiunea cu profesorii și colegii sunt toate parte din rețeta succesului. Să știți că Dumnezeu îi ajută pe cei care se ajută singuri.

Sper că, în timp ce veti studiați intens, veți găsi timp și pentru distracție. Anii mei de licență și masterat au reprezentat unele din cele mai frumoase momente din viața mea. Nu știam acest lucru atunci, dar acum știu. Bucurați-vă de studiu și apreciați-vă dezvoltarea personală. Găsiți timp să faceți voluntariat și să petreceți timp in campus, adica aici, la sediul universitatii. Apropo, vreau să vă provoc. Eu joc ping pong sau tenis de masă și, dacă vreun student dorește să mă provoace, vă voi plăti în dolari sau cu un tricou dacă mă învingeți la meciul respectiv. De fiecare dată când mă bateti la joc, primiți un dolar. Veți primi si un tricou pe care scrie „L-am învins pe Rectorul Michael de la Universitatea Internațională Danubius”. Veniți in campus și voi juca cu dvs!

Vă mulțumesc și Dumnezeu să va binecuvânteze studiul!

 

Prof. univ. dr. Steve O. Michael
Rector & CEO Universitatea Internațională Danubius

 


Știri recente

© 2024 Danubius International University. All Rights Reserved.