fbpx
CURSURI DE LIMBI STRĂINE- ENGLEZĂ, ITALIANĂ, SPANIOLĂ

CURSURI DE LIMBI STRĂINE- ENGLEZĂ, ITALIANĂ, SPANIOLĂ

Cursurile de limbi străine vor fi realizate în vederea însușirii unui limbaj general (pentru Competență Lingvistică sau Certificate Internaționale), dar la cerere, și pentru limbaj specializat: afaceri, financiar- bancar, academic, tehnic, juridic, administrativ, medical, turistic, jurnalistic.

Un modul de limbă străină este structurat pe parcursul a 30 ore, în ședințe de 120 de minute pe zi, de două ori pe săptămână, online.

Cursurile se finalizează cu eliberarea unui certificat de participare eliberat de Universitatea Danubius din Galați sau cu susținerea unui examen în vederea obținerii unui certificat de competență lingvistică- nivel A1/A2, B1/B2, C1/C2 emis de ECL (European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages)- care poate servi la înscrierea la doctorat, angajare, promovare profesională, bursă de studiu.

Condiții privind participarea: Nivel de ascultare, vorbire, scriere A2

Durata de pregătire (nr. ore): 30 ore

TAXĂ PARTICIPARE CURS: 650 LEI

Taxa pentru obținerea certificatului ECL se achita separat, înainte de susținerea examenului si diferă în funcție de nivelul de competență lingvistică ce se dorește a fi obținut! Examinarea va alea loc doar FIZIC, la sediul Universității Danubius din Galați, centru autorizat ECL.               

PERIOADĂ ÎNSCRIERI CURS: 2.02.2023- 17.02.2023

PERIOADĂ DERULARE: Martie- Aprilie 2023

ÎNSCRIERE: Vă rugăm să transmiteți un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în care să menționați, nume și prenume, număr de telefon, limba străină pentru care optați.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.