fbpx
CURSURI DE LIMBI STRĂINE- ENGLEZĂ, ITALIANĂ, SPANIOLĂ

CURSURI DE LIMBI STRĂINE- ENGLEZĂ, ITALIANĂ, SPANIOLĂ

Un modul de limbă străină este structurat pe parcursul a 30 ore în ședințe de 120 de minute pe zi, de două ori pe săptămână. Un nivel de pregătire poate fi parcurs pe durata a 4 module.

 

Ce obțin în urma participării la programul de formare?

Cursurile de limbi străine vor fi realizate în vederea însușirii unui limbaj general (pentru Competență Lingvistică sau Certificate Internaționale) sau limbaj specializat: afaceri, financiar- bancar, military, polițienesc, academic, tehnic, juridic, administrativ, medical, turistic, jurnalistic.

Cursurile se finalizează cu eliberarea unui certificat de participare/absolvire sau cu susținerea unui examen în vederea obținerii unui certificat de competență lingvistică- limbaj general/ specializat- care pot servi pentru înscrierea la doctorat, angajări, promovări, burse.

CERTIFICATUL DE PARTICIPARE eliberat de Universitatea Danubius din Galați oferă posibilitatea obținerii de reduceri în cazul participării la alte programe de formare  organizate de Departamentul de Formare Continuă și Informare Tehnologică.

Condiții privind participarea: Nivel de ascultare, vorbire, scriere A2

 

TAXĂ PARTICIPARE:

450 LEI- certificat de participare

850 LEI – certificat de competență lingvistică

 

PERIOADĂ DERULARE: NOIEMBRIE 2022 - IUNIE 2023
ÎNSCRIERILE SE FAC PERMANENT

*ANGAJAȚII, STUDENȚII, ABSOLVENȚII UNIVERSITĂȚII DANUBIUS DIN GALAȚI BENEFICIAZĂ DE O REDUCERE DE 10%

 

DETALII DESPRE ÎNSCRIERE: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.