fbpx
CURSURI DE LIMBĂ ENGLEZĂ ȘI ITALIANĂ

CURSURI DE LIMBĂ ENGLEZĂ ȘI ITALIANĂ

Cursurile de limbă engleză, respectiv italiană, vor fi realizate în vederea însușirii unui limbaj general (pentru Competență Lingvistică sau Certificate Internaționale).

Un modul de limbă străină este structurat pe parcursul a 30 ore în ședințe de 120 de minute pe zi, de două ori pe săptămână, în format hybrid.

Cursurile se finalizează cu eliberarea unei diplome de participare din partea Universității Danubius din Galați.

 

CONDIȚII PRIVIND PARTICIPAREA: NIVEL DE ASCULTARE, VORBIRE, SCRIERE A2

Durata de pregătire (nr. ore): 30 ore

TAXĂ PARTICIPARE curs: 650 LEI

PERIOADĂ DERULARE: 16 iunie 2023 – 31 iulie 2023

Formator limba engleză: Conf. Univ. Dr. Alina Beatrice Cheșcă este profesor titular de peste 15 ani la Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale și traducător autorizat. Mai multe informații sunt disponibile aici https://www.univ-danubius.ro/facultatea-de-comunicare-si-relatii-internationale-prezentare/cadre-didactice

Formator limba italiană: Lect. Univ. Dr. Vanina Botezatu este profesor în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Internaționale din Universitatea Danubius Galați din anul 2016 și este membru al colectivului de redacție al mai multor reviste (Acta Universitatis Danubius. Relationes Internationales, Circulo de Linguistica Aplicada a ala Comunicacion etc.). Mai multe informații sunt disponibile aici: https://www.univ-danubius.ro/facultatea-de-comunicare-si-relatii-internationale-prezentare/cadre-didactice

Înscrierile se efectuează până la data de 9 iunie 2023, prin completarea formularul de mai jos si transmiterea in format scan, impreuna cu o copie a cartii de identitate si dovada platii taxei de participare la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Plata taxei de participare, in valoare de 650 lei se efectueaza prin virament bancar  în contul Universității Danubius Galați, deschis la ING Bank, sucursala Galați – RO87INGB0010000041708911. Pe ordinul de plată vor fi menționate denumirea cursului, precum si numele și prenumele participantului la curs (Lb engleza/italiana_nume participant).

FORMULAR DE ÎNSCRIERE


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.