fbpx
 Conferința Internațională privind Educația în Era Digitală

Conferința Internațională privind Educația în Era Digitală

Editia a II-a

Universitatea Danubius, 27 – 28 iulie

 

Universitatea Danubius din Galați, România, împreună cu partenerii săi co-organizatori, Universitatea din Camerino, Universitatea Liberă Internațională din Moldova, Republica Moldova, Universitatea din Ruse „Angel Kanchev”, Bulgaria, Universitatea Aleksander Moisiu din Durres, Albania, Inspectoratul Școlar Județean , Galați și Centrul de Resurse pentru Personal Didactic, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Galați, Asociația „Education Is Power” are plăcerea de a vă invita la CONFERINȚA INTERNAȚIONALĂ hibridă Educația în Era Digitală - Ediția a II-a, găzduită de Universitatea Danubius din Galați, România. 

Tema centrală a acestui eveniment stiintific se concentrează pe căutarea de soluții practice pentru predare, învățare și evaluare în acest nou context provocator al digitalizării. Participanții, cadrele universitare și cercetătorii se întâlnesc anual pentru a face schimb de informații și pentru a dezbate conceptual domeniul larg al educației. Mobilizând experți din diferite domenii, Conferința consideră interdisciplinaritatea ca un scop al cercetării academice.

Scopul Conferinței Internaționale Educația în Era Digitală este de a oferi un forum pentru schimbul de idei și rezultatele cercetării pe următoarele teme:

1. Profesorul reflexiv, creativ și inovator în era digitală;

2. Mediul Educațional Incluziv în Școala Virtuală;

3. Profesionalizarea carierei didactice în lumea digitală;

4. Formarea inițială a cadrelor didactice și dezvoltarea profesională continuă – o nouă provocare;

5. Inteligența artificială în cercetarea educațională.

6. Estudentiana (Studenti si doctoranzi)

Toate lucrările acceptate vor fi publicate în Didactica Danubiensis, sub referința ISSN 2821-4374.

Detalii - https://conferences.univ-danubius.ro/index.php/EED/EED2023/schedConf/overview


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.