fbpx

DR. BEBE MIHAESCU VA INVITĂ LA SIMPOZIONUL CU TEMA ”DUMNEZEU, FAMILIE ȘI SEX”

Sâmbătă, 3 octombrie, ora 11.00, Amfiteatrul Universității ”Danubius” găzduiește simpozionul cu tema” Dumnezeu, familie și sex”, eveniment al cărui amfitrion va fi domnul Dr. Bebe Mihăescu.

 

Vorbim despre credință, iubire, ca investiție zilnică în relație, erosul, ca sărbătoare împărtășită și nu ca performanta musculara...unul lângă altul.  Fiecare dintre noi dorim ca în viață să ni se deschidă o serie de drumuri care să ne ducă spre prosperitate, armonie, fericire și longevitate. Însă, de multe ori, aceste drumuri par a fi înfundate, pline de buruieni și spini, pline de gropi și noroaie. Și, în ciuda intențiilor noastre minunate, se pare că nu există un parcurs lin”.

 

De ce se întâmplă asta? Dr. Bebe MIHĂESCU ne va oferi  o serie de răspunsuri cu privire la blocajele ce se află în calea desăvârșirii noastre. Temele abordate sunt legate de credință, încrederea în capacitățile noastre, în Divinitate și în semenii noștri.

 

Ni se va o feri o perspectivă inedită asupra iubirii ca investiție zilnică, atât în noi cât și în relațiile cu cei din jur și cu Divinul, dar și o perspectivă specială asupra energiei erotice.

 

INTRAREA LIBERĂ!

 

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

 


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.