fbpx
Absolventul lunii martie

Absolventul lunii martie

Lăcrămioara Stavire

 

Lăcrămioara Stavire face parte din pria promoție de absolvenți ai Facultății de Drept, pe vremea când toate cursurile se organizau în incinta Liceului de Marină din Galați. Despre Universitatea „Danubius” , absolventa noastră spune că este  ,,instituția în care educația se îmbină cu atmosfera culturală și cu dorința de a crea generații complexe, o familie din care sunt mândră să fac parte și care a contribuit la dezvoltarea mea profesională și la crearea unor prietenii speciale menite sa ne înfrumusețeze viața. Mai mult decât un mediu academic, Universitatea „Danubius” își încurajează și motivează studenții, oferindu-le oportunități multiple de construire a unei cariere! Admirația și respectul meu se îndreaptă spre cei ce, cu seriozitate, implicare, curaj și dedicare, au adus Universitatea „Danubius” la nivel internațional!,,

Lăcrămioara Stavire este un avocat de succes, face parte din Baroul Galați si are un rol foarte important pentru Universitatea Danubius, acela de președinte al Asociației ALUMNI, la înființarea căreia a luat parte cu mult entuziasm. Se implică în organizarea de evenimente profesionale si culturale, alături de foști colegi de generație, cu care a păstrat legături de prietenie, și, în fiecare an, de ziua Universității Danubius, la 15 februarie, urcă pe scena din Aula Magna să le povestească tinerilor studenți istoria acestei universități. Lăcrămioara Stavire face parte din istoria Universității Danubius, despre care spune că i-a schimbat viața și datorează parcursul ei în domeniul juridic unui om care i-a dăruit atât cunoaștere, cât și un model de urmat, profesorul și magistratul Benone Pușcă, fondatorul Universității Danubius!

Succesul professional al absoventei noastre a fost susținut întotdeauna de familia sa, alături de care și-a sărbătorit victoriile din sala de judecată, dar și reușitele legate de activitatea sa de președinte al Asociației ALUMNI Danubius, din care fac parte și cele două fiice ale ei, Loredana și Cristina, ambele absolvente ale acestei universități, acum având fiecare, cariere de succes în SUA și în Marea Britanie.

 

Mioara Lepadatu,

PR Specialist


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.