fbpx
ACADEMIA DE ASIGURĂRI – EDIȚIA A III-A

ACADEMIA DE ASIGURĂRI – EDIȚIA A III-A

Ajunsă la cea de-a III-a ediție, Academia de Asigurări este un program de specializare profesională dedicat studenților, realizat de UNSAR - Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare în parteneriat cu ISF - Institutul de Studii Financiare și constă într-o serie de module de instruire susținute de specialiști din domeniul asigurărilor.

Proiectul este deschis oricărui student al universității care dorește să își dezvolte cunoștințele despre domeniul asigurărilor, prin interacțiunea cu specialiști din domeniu. Participarea este utilă pentru dobândirea informațiilor suplimentare pentru lucrările de finalizare a studiilor sau pentru cei care doresc să participe la un stagiu de practică sau chiar să se angajeze într-o companie de asigurări.

 

Perioada desfășurării modulelor este 11 martie – 11 aprilie.

Ulterior parcurgerii modulelor Academiei de Asigurări, 10 echipe vor fi selectate pentru a realiza un studiu de caz pe o temă dată. În data de 29 aprilie vor fi alese 3 echipe câștigătoare.

 

Vor fi acordate 9 premii, câte un premiu pentru fiecare membru al echipei câștigătoare. Premiile sunt oferite în funcție de locul ocupat de echipă, după cum urmează:

  • Locul I:un laptop pentru fiecare membru al echipei;
  • Locul II:o tabletă pentru fiecare membru al echipei;
  • Locul III:o pereche de căști fără fir pentru fiecare membru al echipei.

Termenul limită pentru inscriere este data de 6 martie.

 

Reprezentant institutional: Prof.univ.dr.habil. Alina Cristina Nuta (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)


Știri recente

© 2024 Danubius International University. All Rights Reserved.