fbpx
PROGRAM NOU DE LICENȚĂ, MEDIA DIGITALĂ

PROGRAM NOU DE LICENȚĂ, MEDIA DIGITALĂ

Prin această nouă specializare, Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale pregătește absolvenți în pas cu tehnologia. Profesorii sunt dedicați, pasionați de noile tehnologii și de impactul lor în comunicare. Absolvenții specializării Media digitală vor fi capabili să planifice, dezvolte, implementeze și evalueze strategii de comunicare digitală pentru companii și organizații.
Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Google, LinkedIn sunt doar câteva din elementele ce definesc ADN-ul unui absolvent al noii specializări.
 
Specializarea Media Digitală oferă oportunitatea studenților de a studia bazele teoretice ale domeniului, în cadrul cursurilor, şi apoi de a le aplica prin activităţi de seminar sau prin proiecte extracuriculare. Prin stagii de practică, internship-uri, școli de vară, ateliere de lucru, organizarea de evenimente, realizarea de proiectelor în echipe multidisciplinare şi vizite de documentare le oferim şansa de a simţi pulsul pieţei muncii şi de a-i aduce cu un pas mai aproape de angajare.
 
Discipline fundamentale (generale) și de domeniu: Introducere în științele comunicării, Introducere în sistemul mass-media, Introducere în relații publice, Arta argumentării și dezbaterii publice, Tehnici de redactare, Gândire critică, Istoria comunicării, Metode de cercetare în științele sociale, Introducere în publicitate, Multimedia, Deontologie profesională.
 
Posibile ocupații pentru viitorii absolvenți:
- Producător de conținut digital;
- Producător de conținut multimedia;
- Designer Web și Grafică;
- Content manager;
- Analist al comportamentului consumatorilor online;
- Web Copywriter;
- Social Media Manager;
- Editor social media.
 
Detalii despre inscrieri Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la 0372361250
PREINSCRIERI 1 mai - 30 iunie

Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.