fbpx
Directorul AGERPRES deschide seria evenimentelor PHENOMENAL WOMEN la Universitatea Danubius

Directorul AGERPRES deschide seria evenimentelor PHENOMENAL WOMEN la Universitatea Danubius

Claudia Nicolae

Primul eveniment din aceasta serie va avea loc vineri, 21 ianuarie 2022, in Aula Magna a Universitatii Danubius, iar prima invitata, care va deschide aceasta serie, este Claudia Victoria Nicolae, manager general al Agentiei de Presa AGERPRES. Dna. Nicolae este prima femeie aflată la conducerea AGERPRES, cea mai veche agenție de știri din România și prima agenție autonomă din țară.

Claudia Nicolae a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universității Hyperion, a facut cursuri postuniversitare in Politici Străine și Diplomație, dar și în Securitate și Bună Gurvernare. Ea a fost redactor la ,,Independent,, si la Agerpres, prima agentie nationala. De asemenea, Claudia Nicolae a detinut si functia de consilier al Ministrului de Interne începând din luna iunie pana in noiembrie a anului 2018.

De asemenea, Claudia Nicolae a fost speaker la Conferinta TWO DEMOCRATIC SOCIETES IN TRANSITION. EXPLORING THE DYNAMICS OF A POST-COVID WORLD, unde a prezentat informații relevante pentru publicul format din studenți, profesori și specialiști în comunicare prezenți, lucrarea expusă având titlul ,,Regardless of the challenges of the times, the news agencies must remain the most credible sources of information,,.  

Phenomenal Women reprezintă modalitatea prin care Universitatea Danubius și-a propus să aducă în lumina reflectoarelor femei care sunt un model de reușită în domeniile lor profesionale, care și-au manifestat dorința de a împărtăși cu întreaga comunitate danubiană, și cu invitații noștri, povestea lor de succes, sacrificiile care au trebuit să fie făcute pentru a atinge culmile cele mai înalte din profesiile lor, din carierele lor, dar și cum au fost susținute de familiile, prietenii, colegii lor pe acest drum sinuos al atingerii succesului în viață.

Poemul ,,Phenomenal Woman,,, scris de Maya Angelou, este grăitor pentru a susține vocea femeilor din toată lume, pentru că fiecare femeie este fenomenală, exact așa cum se manifestă ea în traiul de zi cu zi, având susținerea și admirația tuturor!

Acesta este mesajul pe care acest eveniment și-a propus să-l transmită publicului, pentru a promova, a comunica și pentru a amplifica influența femeilor împlinite professional, dar și personal, fiind astfel proiectat pentru a inspira atât femeile, cât și bărbații care vor deveni liderii generației următoare, în această lume globală în care trăim.

Phenomenal Women, prima ediție, se va desfășura în sistem hybrid, atât cu participare fizică, in Aula Magna (Universitatea Danubius, Corp ,,B,,, etaj 2), cât și în sistem online. Pentru participare in sala, publicul este încurajat să se înscrie accesând acest link - https://univ-danubius.ro/universitate/universitate/formular-de-inregistrare.  Fiecare participant care va completa acest formular de înregistrare va primi pe sms sau pe email detalii despre desfășurarea exacta a evenimentului, ținând cont de măsurile de protecție sanitară impuse de actuala situație pandemică.

Evenimentele din seria Phenomenal Women vor fi organizate în colaborare cu AGERPRES, partener media oficial! 

 

Oana Draganescu

PR&MEDIA Manager


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.