fbpx

Cercetare

Consiliul Științific

Conform Regulamentului de Funcționare a DiSEDD, Consiliul Științific garantează, prin atribuțiile pe care le are, calitatea științifică a tuturor activităților desfășurate în cadrul Centrului de Cercetare. Consiliul Științific este format din cercetători, membri ai DiSEDD, iar rolul și funcțiile acestuia sunt detaliate în Regulamentul de Funcționare.

Componența Consiliului Științific:

Dr. Mădălina Bălău

Mădălina Bălău este lector în cadrul Facultății de Ştiințe Economice a Universității Danubius din Galați și membru al Consiliului Ştiințific al Centrului de Cercetare privind Dinamica Socio-Economică în Dezvoltarea Durabilă (DiSEDD).

A obținut titlul de doctor în Marketing la Şcoala Doctorală de Economie și Administrarea Afacerilor a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor – Universitatea „Al. I. Cuza”, Iași.

Ariile de cercetare față de care este activ interesată sunt Comportamentul Consumatorului, Consumul Sustenabil, Consumul Simbolic, Modelarea Alegerii Individuale, Strategii în Afaceri și Strategii de Marketing.

În prezent predă cursurile “Marketing”, “Comportamentul consumatorului”, “Cercetări de marketing” și “Marketing Internațional” la Universitatea “Danubius” din Galați.

A participat la implementarea mai multor proiecte naționale și internaționale de dezvoltare socio-economică, precum și în proiecte de cercetare ce au utilizat atât metodologii calitative cât și cantitative. Este recenzor pentru mai multe reviste științifice.

Dr. Gabriela Marchis
Dr. Vasilica Negruț
Dr. Mihaela Nicolau
Dr. Doinita Ariton
Dr. Viorel Ariton
© 2023 Danubius University. All Rights Reserved.