Oferte locuri de muncă

În această secțiune a paginii web, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din Universitatea “Danubius” vă sprijină permanent în găsirea de joburi vacante la nivel local și național atât prin oferta de locuri de muncă postată săptămânal, selectată din diverse surse sau primită direct de la angajatori, cât și prin posibilitatea de accesare directă a site-urilor de profil.

Astfel, aveți posibilitatea explorării de oferte de locuri de muncă pe toată durata anului universitar, cu șanse maxime în identificarea oportunităților de posturi vacante atât din sectorul public, cât și din cel privat.

Vă invităm să consultați pagina de social-media Career4u, pentru completarea informațiilor cu privire la oportunitățile de carieră diseminate de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră.

Recrutare permanentă în probațiune

Dacă vrei să devii consilier de probaţiune şi să urmezi o carieră în acest domeniu, există posibilitatea să intri în baza de date a Direcției Naționale de Probațiune. Pentru acest lucru, trebuie să urmezi trei pași:

1. Verifică dacă îndeplineşti condiţiile prevăzute de art. 20 din Legea 123/2006 privind statutul personalului de probaţiune,

2. Completează CV-ul în format european (vezi modelul anexat şi instrucţiunile de completare).

CV în format european / Instrucţiuni de completare a CV-ului

3. Trimite CV-ul completat la adresa de email recrutare.probatiune@just.ro

După trimiterea CV-ului către Direcţia de probaţiune, se va trimite un mesaj de confirmare. Atunci când se va organiza un concurs de ocupare a posturilor vacante din sistemul de probaţiune, se va trimite o înştiinţare prin email. Informații suplimentare necesare găsești aici.

Aici găsiți posturi vacante în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Posturi scoase la concurs în Poliția Română găsiți aici.

Pentru posturi vacante la Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) accesați aici.

Angajatori activi pe Hipo.ro, cu o strategie clară de viitor, programe de pregătire pentru angajați și pachete salariale competitive, pot fi accesați aici.

Posturi vacante în domenii diverse sunt afișate pe HIPO pentru Galați, Tecuci, Brăila, Bârlad, Botoșani, Focșani, Bacău, Constanța, Suceava, Roman.

Pentru oportunități de dezvoltare a unei cariere juridice, accesați cariere.juridice.ro

Oportunități de dezvoltare a carierei în domeniu financiar găsiți la FinanceProfessionals.ro, BNR.

Aici găsești toate oportunitățile de carieră disponibile în Sucursalele/agențiile din țară ale CEC Bank.

Oportunități de joburi vacante în Banca Comercială Românăgăsiți aici – după deschiderea platformei BCR puteți opta pentru Posturi noi (Ultimele 7 zile) sau Căutare avansată.

Oferte de locuri de muncă pot fi găsite permanent pe Posturi vacante în administrația publică - posturi.gov.ro (lansat în 2013) sau varianta nouă a portalului - publicjob.ro (lansat în 2018), EURES – Portalul Mobilității Europene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Școala Națională de Grefieri - Concursuri, SmartDreamers, Indeed, eJobs, BestJobs, JOOBLE, Gi Group Romania.

În sector financiar-bancar găsim joburi postate de ING Bank, BRD-Groupe Societe Generale, Raiffeisen Bank, BANCPOST SA, OTP Bank Romania, GARANTI BANK, Banca Transilvania, ALPHA BANK ROMANIA, UniCredit Bank, Libra Bank, CREDIT EUROPE BANK Romania.

Posturi vacante în diverse departamente, cu posibilitate de diversificare prin filtre de căutare (ex: Oraș, Departament, Industria, Nivel carieră), găsim în departamente ca: Audit/Consultanță, Bănci, Financiar-Contabilitate, Vânzări, Turism / Hotel staff, Relatii publice, Media-Jurnalism, Radio-Televiziune.

Oportunități de angajare la firma DEDEMAN pentru nivel național găsiți la Cariere/Recrutare.

Aici găsiți diseminate anunțuri pentru ocuparea posturilor vacante afișate pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Cariere la E.ON - EON Romania

ISIC Jobs - platforma cu joburi – informații suplimentare pe notița Career4u.

Joburi EUROCONTROL (EUROCONTROL este o organizație interguvernamentala cu 41 de membri care lucrează pentru gestionarea unui trafic aerian sigur în Europa).

Pot aplica pe website-ul Job Trust HR Recruitment&Consulting studenții interesați să lucreze în domeniul hotelier și al turismului, iar pentru alte sectoare sau în alte țări, ei pot aplica pe portalul de joburi CVRain. Informații diverse puteți afla și pe pagina de facebook. Aici puteți urmări un scurt video de prezentare.

NonStop Recruitment este o agenție de headhunting ce se bucură de o rapidă crestere din Europa. Tinerii interesați în găsirea unor oportunități pot aplica pentru posturi vacante direct de pe site completând câmpurile în zona de mesaj și anexând CV-ul, sau trimițând CV la adresa de email careers@nonstop-recruitment.com. În prezent sunt acceptați numai candidații care dețin un pașaport valabil în Uniunea Europeană și pot lucra în Europa fără sponsorizare de vize. Mai multe informații găsiți și pe notița Career4u.

Jobted

Alte oportunități:

State Street Bank InternationalGraduate Opportunities at State StreetGraduate Opportunities at State Street with French/Italian/German

Pe pagina web a European Personnel Selection Office (EPSO) puteți consulta baza de date cu posturile permanente și temporare disponibile, inclusiv posturi de agenți contractuali, precum și posibilități de stagiu sau de detașare. Vă doriți o carieră nouă și interesantă, într-un mediu care evoluează rapid? Instituțiile și agențiile europene vă așteaptă! Veți găsi aici locuri de muncă stimulante și incitante pentru oricine. UE recrutează candidați din toate statele membre, cu experiență educațională și profesională cât se poate de variată. Prin urmare, veți lucra într-un mediu eterogen și multicultural. În plus, veți avea posibilitatea să vă utilizați la maximum competențele lingvistice, deoarece majoritatea posturilor necesită cunoașterea a cel puțin două limbi oficiale ale UE. Instituțiile și agențiile UE încurajează perfecționarea continuă. De aceea, vă vor oferi posibilitatea de a participa la cursuri de limbi străine și vă vor ajuta să vă atingeți potențialul maxim în cariera pe care v-ați ales-o. Un avantaj care nu poate fi trecut cu vederea? Salariile atractive. Nu în ultimul rând, vă veți putea desfășura activitatea în orașe dinamice, cu o viață culturală bogată (Bruxelles, Luxemburg, Strasbourg), dar și în diferite locații din restul Europei (în cazul agențiilor) și al lumii. Procedurile de selecție pentru agenții temporari sunt în general organizate chiar de instituții și de agenții, și nu de EPSO. Vizitați cu regularitate site-ul web al organizației (organizațiilor) dumneavoastră preferate dacă sunteți interesat să lucrați pentru aceasta (acestea).

Oportunități de joburi, internshipuri, știri puteți explora pe EURACTIV, NATO.

Site-ul Jobs in Tourism (Locuri de muncă în turism) conține multe informații despre munca în sectorul turistic, sprijină persoanele care caută un loc de muncă și doresc să înceapă o carieră în turism, ajută companiile să găsească potențiali angajați.

Descoperă ce post este potrivit pentru tine!

 

NOUTĂȚI!

Ofițer relații clientelă Galați CENTRUL DE AFACERI, Unitatea Corporații – Divizia comercială : Banca Romanească S.A.

Cerințele postului:

- Educație: Studii superioare economice;

- Limbi străine: engleză nivel mediu;

- Experiență profesională: min. 2 ani experiență în domeniul financiar bancar, pe o poziție unde a desfășurat activități de vânzări;

- Abilități/ cunoștințe specializate: cunoștințe de legislație nivel mediu privind creditarea PJ

cunoștinte utilizare MSOffice (Word, Excel, PowerPoint);

Competențe:

- abilități de comunicare și relaționare;

- abilități de negociere, convingere și influențare,

- rezistență la stres;

- orientat spre rezultate;

- spirit de echipă.

Inspector de specialitate S I : Serviciul de Utilitate Publică de Administrare şi Gospodărire Locală Brăila, Termen limită pentru depunerea dosarelor: 27 octombrie 2020, ora 16:30

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii superioare de lungă durată în domeniul științelor economice absolvite cu diplomă de licență;

- vechime în muncă minimum 5 ani;

- vechime în specialitatea studiilor absolvite minimum 5 ani;

- cunoștințe operare PC nivel medii.

Asistent medical generalist, asistent medical și îngrijitoare (3 posturi) : Spitalul Orăşenesc Târgu Bujor, Județul Galaţi

Economist : Palmex CM S.R.L. - Galați

Ofițer Bancar Plăți - determinat 9 luni : LIBRA INTERNET BANK SA – Remote (de acasă)

Candidatul ideal:

- Absolvent studii superioare;

- Atenție la detalii și rapiditate în acțiune;

- Atitudine proactivă, spirit de inițiativă;

- Capacitate de analiză și sinteză.

Consultant Bancar- Sucursala Braila (determinat) : LIBRA INTERNET BANK SA - Brăila

Candidatul ideal:

- Absolvent studii superioare;

- Abilități de comunicare, vânzare, negociere și persuasiune;

- Experiență bancară (minim 1 an), de preferat pe zona de casierie.

Asistent executiv : Dicor Land SRL – Galați, Brăila

Candidatul ideal:

- persoană organizată, cu bune abilități de comunicare, atenție la detalii și proactivă;

- nivel mediu spre avansat de limba engleză și utilizare pachet Microsoft Office;

- cunoștințe și experiență de minim 2 ani într-o poziție similară și studii superioare, de preferat;

Vei :

- Elabora și redacta documente și rapoarte cerute de management;

- Consolida relația cu furnizorii și oferi soluții pentru problemele apărute;

- Asigura realizarea sarcinilor, comunicate de către Directorul General către subordonații directi, în termenele stabilite;

- Asigura menținerea unui flux comunicațional interdepartamental, continuu și eficient;

- Emite, îmbunătăți și monitoriza planurile de carieră pentru toți angajații, împreună cu personalul din cadrul departamentului de Resurse Umane;

- Participa la ședințele de lucru, interne și externe, redacta minuta întâlnirilor și a ședințelor,

- asigura respectarea termenelor și  realizarea activităților decise.

Operatore call center in lingua italiana – work from home : S.C. ALMAVIVA SERVICES S.R.L. Remote (de acasă)

Operator PC pentru magazin online : Gift Area Engrave S.R.L – Galați

Candidatul ideal:

- Este foarte bine organizat și capabil;

- Comunicativ, poate duce o conversație până la capăt cu un client;

- Are abilități de Operare PC – cunoaște softurile tip Office și poate învăța repede lucruri noi;

- Cunoaște procesul de vânzare din punct de vedere al documentelor emise;

- Este deschis la învățarea lucrurilor noi, prietenos și cu spirit de echipă.

Constituie avantaje, deși nu sunt criterii de selecție:

- Cunoștințe de editare foto;

- Cunoștințe de bază despre ecommerce.

Direct Sales Consultant, SoHo : Vodafone Romania – Galați, Brăila, Bacău

Specialist editare carți și reviste în InDesign : SC REEMERS PUBLISHING SRL – Remote (de acasă)

 Contabilă în Constanța, Ploiești, Galați și Suceava : Casa Ajutor Reciproc Moldova IFN (4 posturi)

Cerințe:

- studii medii/superioare economice, de contabilitate;

- cunoștințe utilizare programe contabile, pachet Microsoft Office;

- experiență în domeniu similar constituie un avantaj;

- persoană atentă la detalii, serioasă.

Responsabilități:

- eliberarea numerarului din casierie;

- eliberarea chitanțelor;

- întocmirea raportului zilnic;

- întocmirea registrului de casă;

- plata facturilor și înregistrarea lor.

Manager Relatii Clienti Corporate - Sucursala Focsani : LIBRA INTERNET BANK SA – Focșani

Candidatul ideal:

- Ești absolvent de studii superioare cu profil economic;

- Ai abilități puternice de comunicare, vânzare, negociere și persuasiune;

- Ești o persoană zâmbitoare, pozitivă, proactivă, perseverentă;

- Deții permis auto – categoria B;

- Experiență pe zona de vânzări persoane juridice de minimum 1 an - constituie avantaj.

Economist : MAIRON GALATI S.A.

Termen limită de aplicare: 04.11.2020

Cerințe:

1. Studii superioare economice finalizate;

2. Experiență minim 3 ani în contabilitate:

3. Cunoștințe de operare soft contabilitate sau ERP (WizCount – constituie avantaj);

4. Cunoștințe solide pachet MS Office (în special, experiență în prelucrarea unor baze mari de date în Excel);

5. Cunoștințe la zi de legislație financiar-contabila și fiscalitate;

6. Capacitate de analiză și sinteză, de respectare a termenelor limită.

Analist comercial - Galati CENTRUL DE AFACERI : Banca Romaneasca S.A.

Cerintele postului:

- Educație: studii superioare, de preferat financiar contabile;

- Limbi straine: engleza nivel mediu;

- Experiență profesională: min 2 ani experiență în domeniul financiar bancar;

- Abilități/ cunoștințe specializate: analiză financiară, contabilitate, utilizare Microsoft Office nivel mediu (Word, Excel, PowerPoint);

Competențe:

- acuratețe;

- concentrare și atenție la detalii;

- abilitate de lucru cu cifre;

- spirit de echipă;

- capacitate de analiză/corelare a datelor.

Inspector resurse umane / Specialist HR : Palmex CM S.R.L. – Galați

Candidatul ideal:

- cunoștințe solide legislația muncii;

- atestat inspector /specialist resurse umane;

- cunoștințe solide Excel și limba engleză;

- abilități de comunicare și relaționare;

- experiență într-o poziție similară constituie avantaj;

- excelente abilități de comunicare și organizare, nivel înalt de implicare și responsabilitate, abilități specifice (lucru cu cifrele), atenție la detalii;

- Atitudine proactivă, lucru în echipă.

Referent resurse umane : INVICTUS FORCE & SAFE S.A. – Galați

Candidatul ideal:

- studii superioare și cursuri de calificareîin domeniu HR;

- bune abilități de comunicare, coordonare și organizare în vederea alinierii politicii de personal la obiectivele de business ale companiei;

- experiență minim 2 ani în domeniul recrutării forței de muncă și administrării de personal;

- cunoștințe temeinice, teoretice și practice privind managementului HR și legislației muncii;

- cunoștințe operare calculator: Microsoft Office (Word, Excel);

- atitudine pozitivă, inițiativă și responsabilitate.

Consultant Relatii Clienti (8h/zi) - Telemunca : VALORIS CENTER (6 posturi)

English Language Trainer : INTERNATIONAL HOUSE BUCHAREST (Remote – de acasă)

Senior project manager : Liberty Galati SA – Galați (3 posturi)

Candidatul ideal

Candidate profile:

- Studies: university degree

- Experience: More than 10 years of experience in project management

- Certifications: Good knowledge in Project management tools (time schedule, risk management, budget, erection coordination, safety on site)

- Foreign languages: English

- PC skills: MS Office (Excel, Word, Power Point); Project

 

Competencies/abilities:

- Good knowledge in mechanic or hydraulic / automation (able to discuss technical choices with supplier)

- Able to lead without hierarchic link

- Capacity of team working

- Very good organizer

- Capacity of training people

 

Other requirement:

- A supplementary experience in maintenance is a plus

- Abroad experience in multicultural context are welcome

- Experienced in heavy industries like steel, cement, aluminum, paper, petrol and derivates

Economist : Modlet.ro – Galați

Candidatul ideal:

- Minim 5 ani experiență în domeniu;

- Absolvent studii superioare economice, financiar – contabilitate;

- Experiență în poziție similară (cabinet de contabilitate);

- Cunoștințe în operare calculator și echipamentele de birou specifice și Microsoft Office;

- Asimilează cu ușurință cunoștințe și proceduri noi;

- Este o persoană riguroasă, organizată, stabilă, capabilă să interacționeze pozitiv cu persoane diverse;

- Dovedșste flexibilitate în abordarea unui spectru larg de activități (contabilitate + resurse umane - operare REVISAL).

Administrator Operatiuni Curente-BRD Group Societe Generale : BRD-Groupe Societe Generale – orice oraș

Client Advisor with English : Computer Generated Solutions Romania – Galați, Brașov (30 posturi)

Specialist editare cărți și reviste în InDesign : SC REEMERS PUBLISHING SRL – Remote-de acasă

Data entry specialist (Remote) : WalletHub (3 posturi) – Remote (de acasă)

You are thе ideal candidate for this job if you have:

- Bachelor or Master’s degree from a reputed local university (studies in fields related to Economics/ Finance are a plus);

- Excellent attention to detail;

- Very good English;

- Strong organizational skills and work ethic;

- Advanced Excel skills and/or experience in thе research/financial sector can be a big plus.

Accounting Specialist : AOT Technologies – Remote (de acasă) (2 posturi)

Accounts Receivable – Accounting : Teli Communications – Remote (de acasă)

Inginer, expert Achiziții Publice IA, secretar Administrativ I și șofer (4 posturi) : Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură Galați

* expert Achiziții Publice IA:

- studii superioare de lungă durală/studii Bologna ciclul H finalizate cu diplomă de licență în științe economice;

- certificat de absolvire program/curs de specializare expert achiziții publice;

- fără cerințe de vechime;

- abilități de utilizare a platformei SEAP/SICAP;

- cunoașterea legislației din domeniul achizițiilor publice din România;

- cunoștințe operare PC nivel mediu (Microsoft Oftice), Internet Explorer;

- pentru a fi declarați admiși candidații trebuie să obțină cel puțin 60 de puncte.

* secretar Administrativ I:

- studii medii finalizate cu diplomă de bacalaureat;

- cunoștințe operare PC pachetul Microsoft Office, Outlook și utilizare echipamente IT și accesorii birou;

- fără cerințe de vechime;

- abilități de organizare activități de protocol;

- abilități de comunicare la locul de muncă;

- disponibilitate pentru lucrul peste program;

- experiența în activitate de secretariat/relații cu publicul, constituie avantaj;

- pentru a fi declarați admiși candidații trebuie să obțină cel puțin 60 de puncte.

* șofer I:

- studii profesionale/medii;

- deținător de permis conducere auto cel puțin categoria B, categoria BE constituie avantaj;

- fără cerințe de vechime;

- abilități de comunicare;

- disponibilitate pentru lucrul peste program;

- pentru a fi declarați admiși candidații trebuie să obțină ccl puțin 60 de puncte.

Ofițer tranzacții clienți (perioadă determinată 1 an) : CEC Bank Galați

Cerințe minime de ocupare a postului:

- Studii superioare (preferabil studii economice) sau studii medii;

- Vârsta minimă 21 ani;

- Experiența în activitatea bancară constituie un avantaj;

- Foarte bune abilități de comunicare și relationare, de vânzare și prezentare;

- Capacitate de planificare și prioritizare a sarcinilor, de organizare și rezolvare de probleme; atenție la detalii, corectitudine;

- Responsabilitate, integritate, confidențialitate;

- Cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională/ cursuri de specialitate, urmate în țară sau în străinătate, constituie avantaje;

- Cunoștințe de utilizare a calculatorului (Excel și Word, cel puțin).

Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bl. Modern sau pe e-mail: recrutare@cec.ro, până la data de 15 octombrie 2020.

SALES COORDINATOR MICRO : FIRST BANK - Galați

Cerințe:

- Absolvent studii economice;

- 2 ani de experiență bancară, de preferat pe o poziție similară;

- Cunoștințe în domeniul economic-financiar;

- Abilități de prezentare, vânzare;

- Limba engleză – nivel bun;

- Cunoașterea unui editor de texte (ex. Word) și a programului Excel, precum și operarea în Outlook Express.

Development Manager : Enery Element GmbH (Remote-de acasă)

Referent Intern Vanzari (Remote) : BIOPACK ROMANIA (Remote-de acasă)

Coordonator Operatiuni : GABTEO Consult SR (Remote-de acasă)

Secretar șef : Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna” din Galaţi, Termenul limită de depunere a dosarelor: 14 octombrie 2020, ora 14:00

Contabil senior : SC ELDOMIR IMPEX SRL - Brăila

Manager Relatii Clienti Agribusiness : Banca Transilvania - Brăila, Constanța

Candidatul ideal:

- Studii superioare finalizate;

- Experiență specifică în vânzări (agri) de minim 1an;

- Cunoașterea mediului de afaceri local și sectorial;

- Capacitate de analiză și sinteză;

- Abilități excelente de consiliere, vânzare și negociere;

- Spirit de echipă, adaptabilitate & orientare către clienți.

Account Manager Shipbuilding&Offshore : HILTI ROMANIA SRL – Galați, Constanța,Tulcea

Operatore call center in lingua italiana – work from home: S.C. ALMAVIVA SERVICES S.R.L  (Remote-de acasă) (30 posturi)

Technical Assistant with English [Night Shift/Remote/6 hhttps://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/consultant-fonduri-europene/1331166">Consultant Fonduri Europene : Atlantico Project (Remote-de acasă)

Contabil sef & economist salarizare : HOTEL MERCURE & IBIS STYLES GALATI (2 posturi),  Termen limită de aplicare: 25 octombrie 2020

Candidatul ideal:

- Studii economice superioare economico - financiare;

- Minim 5 ani experiență pe o pozitie similară (legislație financiar-contabilă; contabilitate financiară și dе gestiune) pentru postul de Contabil Șef și de 3 ani pentru postul de Economist Salarizare;

- Cunoașterea standardelor dе contabilitate românească, a legii contabilității, a Codului Fiscal, a normelor dе aplicare a acestuia, a reglementărilor contabile privind întocmirea și depunerea situațiilor financiare, a reglementărilor privind întocmirea, înregistrarea și organizarea documentelor și registrelor contabile;

- Competențe excelente dе utilizare a programelor dе contabilitate și dе operare PC (Windows, Word, Excel, Power Point);

- Limba engleză – Nivel mediu.

Key account manager : Synevo - Galati

Synevo România recrutează Key Account Manager pentru următoarele orașe:

* Galați – zona arondata jud. Galați, Brăila, Vrancea

* Oradea – zona arondată jud. Satu Mare, Bihor, Maramureș

* București – zona arondată jud. Bucuresti și Ilfov

Cerințe:

- Studii superioare finalizate cu diplomă de licență, de preferabil în domeniile marketing, tehnic, medical, economie;

- Capacitatea de învățare, adaptare și de înțelegerea pieței serviciilor medicale;

- Persoană asertivă, implicată care să dețină competențe de comunicare (ascultare și comunicare persuasivă), negociere, planificare și organizare;

- Integritate – respectarea promisiunilor, adoptarea unui comportament etic, asumarea responsabilităților, spirit critic și autocritic, diplomație;

- Spirit de inițiativă, orientare către rezolvarea problemelor, abilitatea de a lua decizii;

 - Experiență într-o poziție de vânzări de minimum 3 ani;

- Permis de conducere categoria B;

- Disponibilitate deplasări frecvente în afara zonei de domiciliu.

Business Analyst : S.C. IV FUTURE S.R.L - Galati; Lucru la distanță, temporar

Analist Financiar Galati : EASY CREDIT 4 ALL IFN S.A

Cerinte:

- Studii superioare economice finalizate;

- Experienta profesionala de minim 3 ani;

- Experienta in domeniul serviciilor financiare / bancare constituie avantaj;

- Cunostinte avansate de Microsoft Office - in special Excel;

- Abilitati relevante de comunicare, coordonare, orientare catre clienti si catre atingerea obiectivelor impuse;

- Abilitati foarte bune de negociere, vanzare si recuperare creante;

- Grad inalt de profesionalism;

- Persoana activa, pozitiva, orientata spre rezultate, sociabila, dinamica, responsabila, punctuala;

- Abilitati de analiza si sinteza, atentie la detalii, cu capacitatea de rezolvare prompta a problemelor si de prioritizare a obiectivelor tinta planificate.

Consultant vânzări : Adecco – Galați

Candidatul Ideal:

- Cunostinte IT, pasiune pentru tehnica si multimedia - conditie obligatory;

- Abilitati de comunicare, persuasiv, dinamic, orientat spre client, empatic si perseverent in atingerea obiectivelor, zambitor, indraznet;

- Cunostinte de limba engleza;

- Prezenta si tinuta agreabila;

- Experienta in vanzari constituie avantaj;

Unit Manager Beverages : PEPSICO – Galați

Calificari:

- Experienta de vanzari in gestionarea de canale multiple si portofolii largi de produse - minim 6-7 ani;

- Experienta in coordonarea si managementul de organizatii mari de vanzari;

- Studii superioare;

- Fluenta in limba Engleza;

- Cunostinte avansate de utilizare PC;

- Permis de conducere categoria B fara antecedente.

Abilitati:

- Impact organizational;

- Orientare spre rezultate;

- Abilitati dezvoltate de negociere;

- Gandire strategica;

- Foarte bune aptitudini analitice

- Comunicare si aptitudini de prezentare.

Administrator patrimoniu, laborant, muncitor, îngrijitor (4 posturi) : Liceul de Turism și Alimentație „Dumitru Moțoc” Galați

Marketing data analist : ACCURIS (2 posturi), Remote (de acasă), Termen limită: 17 octombrie 2020

Requirements:

We welcome your application, if you meet the following requirements:

- Mathematical mind; methodocal thinker

- Relentless focus on quality, learning and continuous improvement

- Service minded; natural tendency for delivering real solutions to clients

- Proven track record of being high performance

Skills:

- Excellence in data analysis (required)

- Outstanding knowledge of Excel (required)

- SQL / database knowledge (at least medium level)

- Experience with MEMRB, AC Nielsen or IRI data is a plus

- Fluency in English, written and spoken

Consultanti Camerali : Camera de Comert si Industrie Bacau (Bacău, Moinești, Onești), Termen limită: 30 septembrie 2020

Candidatul ideal

- Studii superioare in domeniul juridic, economic, tehnic

- Cunostinte legislative despre:

* organizarea si functionarea Camerelor de Comert si Industrie (L 335/2007);

* organizarea si functionarea agentilor economici (L 31/1990, L26/1990);

* domeniul infiintarilor de firme, modificarilor de acte firme, administrare firme;

* obtinere avize/autorizatii/licente;

* prestarea serviciilor de consultanta pentru infiintari firme, modificari acte firme, administrare firme;

* organizarea de evenimente, comert intern si international.

- Cunostinte de management, marketing, promovarea serviciilor si produselor

- Cunostinte word/excel/baze de date/internet/retele de socializare

- Cunoasterea a cel putin o limba straina de circulatie internationala (engleza, franceza, germana)

Junior Social Media Manager : Desprecopii Com Shop S.R.L., Remote (de acasă), Termen limită: 30 septembrie 2020

Web Designer /Graphic Designer/Digital Marketing Specialist : Palmex CM S.R.L.

Director vanzari produse metalurgice : ANGHEL N.G. SRL - Galați

Business Development Executive : Orange Romania – Galați, București

Marketing data analyst – REMOTE (de acasă)

Project manager

Profil:

- educație: cel puțin studii universitare;

- know-how: Microsoft Office nivel avansat;

- experiență necesară: peste 2 ani în management de proiecte.

Personalitate:

- stil de lucru independent și pro-activ, sistematic, organizat și precis;

- abilități excelente de comunicare și relaționare – verbale și scrise – și încredere în prezentarea de informații, exprimare de recomandări/sugestii:

- construire relație cu beneficiarii, partenerii/sponsorii, scriere de e-mailuri, postări social media și comunicate de presă;

- capacitate de a efectua mai multe sarcini, de a stabili priorități și de a gestiona timpul în mod eficient;

- abilități de înțelegere a publicului căruia ne adresăm, găsirea modalității corecte de a comunica cu fiecare public țintă;

- empatie: ești interesat de relația cu beneficiarii, manifești o dorință reală de a ajuta;

- abilități de rezolvare a problemelor: găsirea soluțiilor corecte și potrivite, în situații punctuale sau dificile;

- capacitatea de a lucra singur, dar și în echipă (inclusiv în echipe virtuale);

- orientarea către beneficiari și colaboratori;

- capacitatea de a stabili priorităţile și de a rezolva probleme în mod eficient;

- pasiune pentru educație/ experiență în munca de voluntariat – un avantaj.

Limbi străine vorbite: Engleza la nivel avansat este obligatorie.

HR Specialist : DARE - Galați

SRI angajează personal cu studii medii sau superioare, acestea au o singură obligație: să cunoască cel puţin o limbă străină cu circulaţie redusă în România. Astfel, în următoarea perioadă SRI angajează personal cu studii medii sau superioare, cunoscători ai următoarelor limbi străine: albaneză, arabă, armeană, azeră, chineză, coreeană, dari, ebraică, georgiană, hindi, kurdă, pashtu, persană, punjabi, rromani, rusă, sârbă, tătară, ucraineană, urdu.

Pentru a ocupa un astfel de post, candidații trebuie să îndeplinească în mod cumulative condițiile de încadrare în SRI și să promoveze etapele succesive de verificare și selecție.

Persoanele interesate pot aplica prin transmiterea unui cv la adresa de e-mail hr@sri.ro, precizând în subiectul mesajului sintagma "LINGVIST - NUME PRENUME". De asemenea, candidații trebuie să specifice localitatea unde doresc să fie contactați de un specialist de resurse umane.

Specialist comunicare – Echipa Act for Tomorrow

Cerințe:

- Minim 2 ani experiență în poziții relevente Social Media /PR/ presă scrisă sau online;

- Excelente abilități de scriere;

- Stăpânirea excelentă a limbii române;

-Creativitate şi atenţie la detalii;

- Inițiativă şi capacitatea de a lucra cu o supervizare minimă;

- Cunoștințe de bază și interes pentru subiecte de protecția mediului

KEY ACCOUNT MANAGER : Procter & Gamble - Galați

Qualifications:

- Bachelor degree / Master degree graduate with up to ten years of experience

- Very good speaking and written command of the English language

- Evidence of passion, leadership and achievements in academic and/or non-academic activities

- Problem solving via innovation & creativity

- Strong organizing and analytical thinking;

- Ability to collaborate effectively within a multicultural environment.

Jurist : Pangeea - Remote

Expiră 14 Sep 2020

Candidatul ideal

- Studii juridice finalizate;

- Capacitate de gestionare a situatiilor dificile;

- Experienta in intocmirea documentatiei specifice proiectelor e-commerce B2B;

- Minim 2 ani experienta pe un post similar, intr-o companie de retail;

- Capacitate de analiza si sinteza.

Consilier vânzări Relaţii clienţi – Selgos, Galați

Funcții contractuale (4 posturi) : Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Brăila, Data limită pentru depunerea dosarelor: 14 septembrie 2020, ora 12.00

Posturi vacante:

- contabil șef (de conducere) – S.C.D.A. Brăila – sediu;

- auditor intern I (de execuție) – S.C.D.A. Brăila – sediu;

- referent resurse umane I (de execuție) – S.C.D.A. Brăila – sediu;

- consilier juridic I A(de execuție) – S.C.D.A. Brăila – sediu.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

* contabil șef:

studii superioare economice de lungă durată absolvite cu diplomă de licență și vechime în specialitatea postului într-o instituție publică de minimum 7 am, certificat conform Ordinului nr. 496 din 31 martie 2014 privind atestarea cunoștințelor dobândite în domeniul Sistemului european de conturi, cunoștințe de operare PC și sistemul Electronic de raportare a Situațiilor financiare din Sectorul Public;

* auditor intern I:

studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul economic, vechime minimum 4 ani în specialitatea studiilor, vechime în muncă 5 ani, abilități de comunicare verbale și în scris, cunoștințe operare PC: Microsoft Office (Word, Excel), Internet Explorer;

* consilier juridic IA:

studii superioare de lungă durată în domeniul juridic și 9 ani vechime în specializarea studiilor, înscris în Colegiul consilierilor juridici ca și consilier juridic definitiv;

* referent de specialitate I:

studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență, atestat inspector resurse umane acreditat ANC, vechime în domeniul resurselor umane minimum 7 ani.

Secretar debutant S : Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi

Asistent relatii clienti suport tehnic date mobile : Orange Romania, Termen limită: 11 septembrie 2020

Manager Expansiune : PROFI ROM FOOD SRL

Analist Credite Persoane Fizice (Remote) : LIBRA INTERNET BANK SA, Termen limită; 30 sepembrie 2020

Expert IA și expert I : Direcţia Judeţeană de Statistică Galaţi

Operator Back Office/Call Center - Lb. Italiană : SC Comdata Service SRL - Brăila (10 posturi)

Staff Front-Office/ Vânzări produse bancare : ALPHA BANK ROMANIA (10 posturi)

Consilier juridic : SC ALBRAU PROD SA - Onești

Avocați stagiari sau aspiranți : Constantin Savin – Cabinet avocat, Galați

Cerințe:

- puternică motivație pentru cariera de avocat, atitudine pro-activă, bună organizare, capacitatea de a urmări sarcini multiple și un bun management al timpului propriu;

- temeinice cunoștințe teoretice în materia dreptului comercial și civil; dorința de a învăța lucruri noi; confidențialitate;

- excelentă comunicare atât în scris cât și vorbit, cu abilități de negociere; capacitatea de a comunica foarte bine în scris;

- cunoașterea limbii engleze și cunoștințe de operare PC (Microsoft Office, Internet).

Responsabil depozit în magazin Brăila : Jysk

Director Magazin Flanco Cernavodă, Brăila,Urziceni

Secretar – dactilograf : Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Galați

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii medii;

- vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – nu se solicită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 28 iulie 2020: termenul limită pentru depunerea dosarelor;

- 03 august 2020, ora 08.00: proba scrisă;

- 06 august 2020, ora 08.00: proba interviu.

Retail Customer Advisor with English : WEBHELP ROMANIA – Galați (30 posturi)

KYC Specialist : WEBHELP ROMANIA – Galați, Iași, Ploiești (10 posturi)

Client Advisor with English : Computer Generated Solutions Romania – Galați (20 posturi)

Planificator activitate distribuție : Distrigaz Sud Retele - Galați

Financial analyst – Back Office : SC INTERNEBA SRL - Brăila

Business Development Representative : PepsiCO - Galați

Customer Advisor cu limba franceza : WEBHELP ROMANIA – Galati (10 posturi)

Director General of the European Space Agency, Paris - ESA- EUROPEAN SPACE AGENCY

Director Magazin Flanco Brăila, Galați și Cernavodă : FLANCO RETAIL SA – Galați, Brăila, Cernavodă (5 posturi)

F&B Manager : Mercure & Ibis Styles Galați

Cerințe:

- Experiență managerială de cel puțin 2 ani,

- Experiență de cel puțin 3 ani în Restaurant,

- Cunoștințe de bază în serviciul de cină,

- Aptitudini organizatorice,

- Creativ,

- Aptitudini pedagogice,

- Abilitatea de a asculta: să depisteze nevoile clienților.

Psiholog sau absolvent facultate de psihologie : MY HR PORTAL SRL – Remote (de acasă)

Agent vânzări export : MAIRON Galați S.A. – Galați (2 posturi)

Cerințe:

- Persoană activă, dinamică, pozitivă, orientate spre rezultate,

- Experiență în vânzări sau derulare de contracte,

- Cunoștințe avansate de limba engleză (alte limbi străine cunoscute, ca de exemplu: germana, rusa – reprezintă un avantaj),

- Deschiderea către lucrul în echipă,

- Utilizarea la nivel avansat a pachetului Microsoft Office (Excel, Word).

Director executiv : LUGERA & MAKLER SRL

Candidatul ideal:

- Experiență de 10 ani în management;

- Experiență în domeniul financiar - contabil minimum 5 ani;

- Studii superioare – profil economic sau inginerie reprezintă un avantaj;

- Experiență în domeniul construcțiilor constituie un avantaj;

- Cunoștințe avansate de limba engleză.

Economist: Martens – Brăila, Galați

Candidatul ideal:

- Studii superioare de specialitate;

- Cunoștințe solide în domeniul legislației contabile și fiscale;

- Experiență în contabilitatea de producție, a stocurilor, furnizorilor și clienților;

- Cunoștințe dе limba engleză – nivel mediu;

- Cunoștințe bune dе operare în EXCEL;

- Capacitate dе a lucra autonom;

- Atenție sporită la detalii, gândire analitică;

- Abilități bune dе comunicarea cu colegii și cu celelalte departamente;

- Capacități bune dе organizarea și prioritizarea sarcinilor.

PR Responsible & Content Provider : DMT MARINE EQUIPMENT S.A.

Director Adjunct : JYSK - în magazin din Galați

Staff Front-Office/ Vânzări produse bancare : ALPHA BANK ROMANIA (10 posturi)

Recepționer Hotel 4* în Delta Dunării : Green Village 4* Resort (2 posturi)

Asistent relații clienți - Call Center : ORANGE Galati [#InterviuAcasa]

Operator Call Center : Selir SRL - Galați/Brăila/Tecuci/Focșani

Recepționer : Vega Hotel – Galați

Agent turism cu experiență – Galați, CV se trimite la agentiasmiletravel@gmail.com

Junior graphic designer. Part time project based. Experiență 0-3 – Galați

Administrator financiar I (S) - contabil șef :  Liceul Tehnologic „Simion Mehedinţi” din Galați

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- nivelul studiilor: studii superioare economice de lungă durată;

- vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului – 8 ani.

Director Financiar : SC CROCO SRL – Onești, Târgu Ocna, Slănic Moldova

Receptioner hotel Focșani (3 posturi)

Asistent medical generalist : Medlife RO – Galați

Lucrător comercial - Hervis Galați : Hervis Sports and Fashion (4 posturi)

Reprezentant vânzări : UBIMEDIA SRL – Galați, Brăila (4 posturi)

Candidatul ideal:

- excelente cunoștințe dе tehnici dе vânzări;

- abilități dе negociere, flexibilitate și orientare către rezultate;

- abilități foarte bune dе comunicare și dе client service;

- focus pe relaționarea cu clientul și capacitatea dе a identifica soluțiile potrivite nevoilor sale;

- spirit dе observație, dinamism, gândire comercială, eficiență și inițiativă.

Marketing Lead + Technology Writer/Blogger/Social Media (English) : Privacy Systems - nationwide

Financial analyst – Back Office : SC INTERNEBA SRL - Brăila

Chief Accountant : UNIX Auto

Operator Call Center : S.C. SELIR. S.R.L. - Galati/Braila/Tecuci/Focsani/Tulcea

Secretar instituție unitate de învățământ I (S) : Şcoala Gimnazială „Elena Doamna“, Tecuci, județul Galați; Termenul limită de depunere a dosarelor: 25 iulie 2020, ora 14.00

Operator magazin online introducere produse : STREET STYLE SRL – Remote (de acasă)

Reprezentant vânzări / încasâri magazine : RCS & RDS, Termen limită de aplicare: 21 iunie 2020

Suport Tehnic lb. engleză – Telemuncă : VALORIS CENTER – Remote (de acasă) (16 posturi)

Consultant suport comenzi PART-TIME 4h/zi (TELEMUNCĂ) : VALORIS CENTER – Remote (de acasă) 11 posturi

Redactor online – Remote (de acasă)

Agent vânzări / Dispecer : EURO TEAM GB SPEDITION SRL – Remote (de acasă)

Communications analyst - Proficient in english : Remote- de acasă

Director Regional - echipamente de irigat zona Tl- Ct : Galați, Brăila, Constanța, Tulcea

Commercial & SME Relationship Manager : GARANTI BANK (3 posturi)

Specialist servicii clienți : Banca Transilvania – Bârlad, Vaslui

Ofițer de cont : Raiffeisen Bank – București, Otopeni, Timișoara, Bârlad (5 posturi)

Economist contabil birou de contabilitate : PROFESIONAL LEASING - Bacău

Contabil sef & economist salarizare : HOTEL MERCURE&IBIS STYLES GALATI (2 posturi) Termen limită de aplicare: 10 iulie 2020

Candidatul ideal:

- Studii economice superioare economico - financiare;

- Minim 5 ani experiență pe o poziție similară (legislație financiar-contabilă; contabilitate financiară și dе gestiune) pentru postul dе Contabil Șef și dе 3 ani pentru postul dе Economist Salarizare;

- Cunoașterea standardelor dе contabilitate românească, a legii contabilității, a Codului Fiscal, a normelor dе aplicare a acestuia, a reglementărilor contabile privind întocmirea și depunerea situațiilor financiare, a reglementărilor privind întocmirea, înregistrarea și organizarea documentelor și registrelor contabile;

- Competențe excelente dе utilizare a programelor dе contabilitate și dе operare PC (Windows, Word, Excel, Power Point);

- Limba engleză – Nivel mediu.

Funcționar economic : SELIRIR SRL – Galați, Termen limită de aplicare: 18 iunie 2020

Candidatul ideal:

- cunoștințe dе operare PC, navigare internet, poștă electronică;

- cunoștințe pachet Office: Word, Excel, Outlook;

- abilitatea dе a acumula informații noi în termen scurt;

- limba italiană și studiile economice constituie avantaj.

Operator schimb valutar – Agatur : Galați , Brăila

Beauty Adviser – Magazin Gerovital : Farmec SA - Galați (2 posturi)

Director Magazin Flanco Tarnaveni,Braila,Galati si Cernavoda : FLANCO RETAIL SA – Galați, Brăila, Târnăveni, Cernavodă (4 posturi)

Front office / reprezentant vânzări : ROMBRAC AUTOMOBILE SRL - Galați

Consilier vânzări teren : APAN SRL - Galați

Consilier vânzări - Moldova Sud : POLISANO PHARMACEUTICALS – Galați, Brăila (2 posturi)

Reprezentant vânzări zona Bârlad : SALTEMPO - Galați

Suport Relații Clienți Amazon italiană - data start 10 iulie : HUMANGEST GROUP : Remote (de acasă) (10 posturi)

KEY ACCOUNT MANAGER : Procter & Gamble - Galați

Asistenta manager : Servland - Galați

Cerințe:

- limba engleză nivel experimentat,

- experiență PC; Office; PDF;

- funcții de editare și realizare de documente;

- noțiuni juridice în vederea gestionării contractelor;

- abilități în comunicare;

- lucru în echipă.

Retail banking officer : FIRST BANK - Galați

Ofițer tranzacții clienți (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank, Agentia nr. 8 Gara, Sucursala Brăila

Cerințe minime de ocupare a postului: 

- Studii superioare (preferabil studii economice) sau studii medii;

- Vârsta minimă 21 ani;

- Experiența în activitatea bancară constituie un avantaj;

- Foarte bune abilități de comunicare și relaționare, de vânzare și prezentare;

- Capacitate de planificare și prioritizare a sarcinilor, de organizare și rezolvare de probleme; atenție la detalii, corectitudine;

- Responsabilitate, integritate, confidențialitate;

- Cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională/ cursuri de specialitate, urmate în țară sau în străinatate, constituie avantaje;

- Cunoștințe de utilizare a calculatorului (Excel si Word, cel putin).

Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Brăila, pe adresa: B-dul Independenței, nr. 19-21, bl. A2-A2 bis sau pe e-mail: recrutare@cec.ro, până la data de 22 iunie 2020.

Ofițer tranzacții clienți (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank - Agenția nr. 2 Viziru, Sucursala Brăila

Ofițer cont (perioadă determinată 1 an) – CEC Bank - Agenția nr. 2 Viziru, Sucursala Brăila

Responsabil depozit în magazin JYSK Brăila

Atribuții:

- Să întâmpini clienții cu un zâmbet și să-i consiliezi,

- Să asiguri un Management al Stocurilor correct,

- Să te asiguri că ai un depozit organizat (recepție, concept, SSM, etc)

- Să oferi soluții competente fiecărui client, prin identificarea nevoilor,

- Să efectuezi operațiuni corecte și la timp la casa dе marcat,

- Să fii responsabil dе zi atunci cand Directorul dе magazin este absent.

Operator Terminale Bancare și Transport Valori : Société Générale, Sucursala Galați

Jurist - aprofundare Drept Comercial : Hand Made Construct S.R.L. (Remote)

Cerințe:

- Studii superioare juridice – specializare în drept comercial;

- Experiență relevantă într-un post similar dе minimum 2 ani;

- Abilități dе operare PC;

- Spirit organizat, riguros;

- Abilități excelente dе comunicare, prestanță profesională.

International Entity Management Implementation Consultant : TMF ROMANIA SRL, Remote (de acasă)

Key Requirements:

- Minimum 3 years of experience in Corporate Secretarial field (Corporate Law), in an international company;

- Law graduate;

- Proved customer relationship skills;

- Experience in working autonomously, as member of a remote team;

- Aware of cultural diversity and able to act accordingly in a multi-cultural environment;

- Good Excel knowledge;

- Project Management knowledge/ experience is a plus.

Commercial & SME Relationship Manager : GARANTI BANK – București, Focșani, Tg. Mureș (3 posturi)

FINANCIAL ANALYST – Back Office : SC INTERNEBA SRL - Brăila

Cerințe:

- Abilități dе a lucra în SEAP / SICAP;

- Abilități solide dе operare PC și viteza dе tehnoredactare;

- Cunoașterea programelor dе birou (excel, word, powerpoint) - nivel mediu;

- Capacitate analitică și atenție la detalii;

- Atitudine proactivă;

- Capacitatea dе gestionare eficientă a timpului și a priorităților;

- Respectarea regulilor și procedurilor companiei;

- Persoană flexibilă, căreia îi place să lucreze într-un mediu dinamic;

- Fidelitate și stabilitate;

- Spirit dе echipă.

Personal spațiu joacă în Galați; Termen limită 5 iunie 2020

Social Media Marketing Specialist : Barrels Pub Mamaia – Constanța; Termen limită de aplicare: 6 iunie 2020

Candidatul ideal

- Cunoștinte relevante în domeniu;

- Limbi străine: engleza;

-  Cunoștințe PC (Microsoft Office, Wordpress, Internet);

- Cunoștințe în utilizarea Facebook Ads;

- Studiile superioare, dе preferință în domeniul comunicare/ marketing/ advertising;

- Cunoștințele standard în realizarea unor materiale grafice, reprezintă un atu, dar nu sunt obligatorii;

*Dacă nu ești din Constanța, poți lucra remote.

Asistent Manager Galați; Termen limită 25 iunie 2020

Cerințele postului:

- Experiență în administrație, domeniu economic sau resurse umane - minim 1 an;

- Operare PC;

- Abilități dе comunicare;

- Ambiție;

- Putere dе muncă;

- Rezistență la stres;

- Calitate umană și profesională;

- Responsabilitate;

- Dorință dе perfecționare continuă;

- Permis dе conducere categoria B.

Manager de Zonă Galați : AGRICOVER

Acest rol comercial ți se potrivește dacă:

- Te interesează să te dezvolți în domeniul distribuției dе inputuri agricole (îngrăşăminte, produse pentru protecţia plantelor şi culturilor, seminţe),

- Îți place să comunici și să negociezi,

- Ai experiență relevantă în domeniul vânzărilor,

- Ai studii superioare și cunoștințe dе Microsoft Office,

- Ai înclinație naturală și disponibilitate pentru vânzare directă pe teren (permis categoria B),

- Locuiești în județul Galați.

Web Designer /Graphic Designer/Digital Marketing Specialist : Palmex CM S.R.L. - Galați

Candidatul ideal:

- tânăr și perseverant,

- disponibilitate la un program prelungit,

- persoană dinamică și cu perspectivă dе viitor,

- serios.

Descrierea jobului:

- creаrеа de sitе-uri wеb pеntru compаniе,

- SEO pеntru motoаrеlе dе căutаrе,

- menținеreа cаmpаniilor dеjа rulаtе,

- gestionare sitе-urilor compаniеi,

- efectuаrеа și suprаveghereа dе cаmpanii dе publicitаtе,

- fotografiеre și modificаre poze,

- administrare campanii FACEBOOK/GOOGLE/TWITTER/INSTAGRAM cât și crearea lor.

Director general (40 posturi) : Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Bucureşti; Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 24 iunie 2020

Customer Advisor cu limba română : WEBHELP ROMANIA – Galați (15 posturi)

Operator Call Center (lb.romana) : Modlet.ro (3 posturi)

Director de magazin (în pregătire) : DEICHMANN COMERCIALIZARE INCALTAMINTE S.R.L. – Galați, Brăila, Tulcea

Economist : MAIRON GALATI S.A.

Cerințe:

1. Studii superioare economice finalizate;

2. Experiență minim 3 ani în contabilitate:

3. Cunoștințe de operare soft contabilitate sau ERP (WizCount – constituie avantaj);

4. Cunoștințe solide pachet MS Office (în special, experiență în prelucrarea unor baze mari de date în Excel);

5. Cunoștințe la zi de legislație financiar-contabila și fiscalitate;

6. Capacitate de analiză și sinteză, de respectare a termenelor limită.

Director și director adjunct (4 posturi) : Ministerul Tineretului şi Sportului

Ministerul Tineretului şi Sportului organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de conducere vacante, astfel:

- director al Casei de Cultură a Studenților Galați;

- director al Casei de Cultură a Studenților Târgu Mureș;

- director adjunct al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca;

- director adjunct al Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

ANGELICA ROŞU recrutează personal secretariat

ATRIBUȚII PRINCIPALE

– tehnoredactare, printare contracte, convenții, alte acte și documente juridice;

– evidență documente;

– elaborare, transmitere și gestionare documente și corespondență;

– gestionare agendă de lucru – programarea clienților;

– primirea clienţilor şi asigurarea serviciilor de protocol în cadrul şedinţelor cu aceştia;

– facturarea activităților prestate și urmărirea situaţiei facturilor şi încasărilor;

– acordarea de asistență administrativă avocaților colaboratori (gestionarea corespondenței, coordonarea agendei de întâlniri, transferarea apelurilor telefonice);

– orice alte activități care țin de suportul operațional și administrativ al activității avocaților.

CERINȚE

– studii superioare (studiile juridice constituie un avantaj);

– abilități dezvoltate în vederea tehnoredactării actelor juridice;

– amabilitate, aptitudini de a relaționa cu publicul;

– disponibilitate, adaptabilitate, capacitate organizatorică și de lucru în echipă;

– abilităţi de analiză, sinteză şi raportare;

– abilitatea de prioritizare a sarcinilor şi de a respecta termenele;

– cunoștințe PC (Office)

– cunoștințele avansate de operare a calculatorului (Microsoft Office) şi permisul de conducere categoria “B” reprezintă criterii suplimentare de selecție.

Operator Call Center : DEPANERO – Galați, București (6 posturi)

Financial analyst – Back Office : SC INTERNEBA SRL - Brăila

Șef magazin : PROFI ROM FOOD SRL - Bârlad (5 posturi)

Director și Director Adjunct Magazin : Pepco Retail SRL - Onești, Județ Bacău

Reprezentant vanzari PUBLICITATE : 3 MEDIA SRL - Remote (10 posturi)

Jurist : Bulrom Petroleum S.R.L. - Galați

Operator facturare : SALTEMPO SRL - Galați

Candidatul ideal

- excelente abilități pentru munca în echipă;

- experiență minim 2 ani într-un post similar;

- buna stapânire a pachetului Microsoft Office (în special Excel și Word);

- cunoașterea programului GestPro constituie avantaj.

Educație:

-Studii medii (studii medii dе profil economic reprezintă avantaj);

Expert Accesare Fonduri Europene si Guvernamentale : OMNICORP RESOURCES SRL, Remote (de acasă)

Candidatul ideal

Se solicita:

- vechime dе min. 3 ani pe o pozitie similara;

- experienta dе min. 5 ani in domeniul consultantei in accesarea fondurilor europene si guvernamentale.

Secretar debutant S : Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 21 mai 2020

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- nivelul studiilor – studii superioare;

- durata contractului – determinată – 12 luni;

- vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării posturilor – fără vechime.

Manager proiect online : Remote; Termen limită de aplicare: 15 mai 2020

Social Media Marketer-ul momentului? : Honoshib (3 posturi); Termen limită de aplicare: 17 mai 2020

Redactor articole/stiri Romana si Engleza : GATSBY EVENTS CONSULTING S.R.L; Termen limită de aplicare: 13 mai 2020

Candidatul ideal:

- Cunoștințele dе limba engleză trebuie să fie la un nivel dе competență minim C1.

- Toți candidații selectați pentru interviu vor susține un test dе limba engleză.

- Cerințe: Limba engleză, cunoștințe MS Office, social media understanding.

Funcții contractuale (9 posturi) : Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Bujoru, din Târgu Bujor, județul Galați, Data limită pentru depunere dosarelor: 25 mai 2020, ora 15.00

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

* auditor:

- studii superioare absolvite cu diplomă de licență, în domeniul științe economice;

- vechime în specialitatea studiilor de minimum 3 ani;

- certificat de atestare în activitatea de auditor public intern;

- cunoștințe solide de operare PC.

* inspector de specialitate (achiziții publice):

- studii superioare cu diplomă de licență economice, juridice sau agronomice;

- vechime în specialitatea studiilor – minimum 1 an;

- cunoștințe de operare calculator – nivel avansat.

Administrator financiar IIS 0,5 normă : Şcoala Gimnazială „Dan Barbilian” din Galaţi

Operator introducere date cu limba italiana : VALORIS CENTER, Remote (13 posturi); Termen limită de aplicare: 04 iunie 2020

Manager proiect online : Remote; Termen limită de aplicare: 15 mai 2020

Social Media Marketer-ul momentului? : Honoshib (3 posturi); Termen limită de aplicare: 17 mai 2020

Redactor articole/stiri Romana si Engleza : GATSBY EVENTS CONSULTING S.R.L; Termen limită de aplicare: 13 mai 2020

Candidatul ideal:

- Cunoștințele dе limba engleză trebuie să fie la un nivel dе competență minim C1.

- Toți candidații selectați pentru interviu vor susține un test dе limba engleză.

- Cerințe: Limba engleză, cunoștințe MS Office, social media understanding.

Funcții contractuale (9 posturi) : Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Bujoru, din Târgu Bujor, județul Galați, Data limită pentru depunere dosarelor: 25 mai 2020, ora 15.00

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

* auditor:

- studii superioare absolvite cu diplomă de licență, în domeniul științe economice;

- vechime în specialitatea studiilor de minimum 3 ani;

- certificat de atestare în activitatea de auditor public intern;

- cunoștințe solide de operare PC.

* inspector de specialitate (achiziții publice):

- studii superioare cu diplomă de licență economice, juridice sau agronomice;

- vechime în specialitatea studiilor – minimum 1 an;

- cunoștințe de operare calculator – nivel avansat.

Administrator financiar IIS 0,5 normă : Şcoala Gimnazială „Dan Barbilian” din Galaţi

Operator introducere date cu limba italiana : VALORIS CENTER, Remote (13 posturi); Termen limită de aplicare: 04 iunie 2020

Secretar I școală : Şcoala Gimnazială „Elena Doamna“, Tecuci, județul Galați

Termenul limită de depunere a dosarelor: 27 mai 2020, ora 14.00.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii: superioare de lungă/scurtă durată (specializare – economic, management, juridic, birotică și secretariat, informatică de gestiune, comunicare și relații publice, administrație publică);

- vechime: în muncă minimum 5 ani, vechime în funcția de secretar 3 ani;

- cunoștințe de operare (Word. Excel, poșta electronică, etc.).

- cunoștințe de utilizare a tehnologici informației (Word, Excel, poșta electronică, etc.);

- disponibilitate la timp de lucru prelungit;

- cunoștințe dc utilizare a softurilor specifice activității din învățământ EDUSAL, SIIIR, REVISAL;

- cunoștințe privind managementul elevilor.

Customer Advisor with German and English : WEBHELP ROMANIA (10 posturi)

Specialist marketing online : Dicor Land SRL – Galați, Brăila; Termenul limită de aplicare:16 mai 2020

Aptitudini:

- Studii medii sau superioare;

- Experiență minim 2 ani într-o funcție similară;

- Experiență în utilizarea Facebook Business Manager, Google Analytics, Search Console, AdWords;

- Uşurinţă în exprimarea ideilor, deprinderea de a vorbi în public;

- Riguros, organizat, responsabil, cu grad mare de implicare;

- Cunoașterea unei limbi străine de circulație internațională (limba engleză nivel avansat);

- Abilități de comunicare și organizare;

- Bune cunoștințe de utilizare PC, pachetul Office (Word, Excel, PowerPoint)

- Cunoașterea programelor de procesare foto-video.

Senior Legal Counsel : Adecco Romania

THE FOLLOWING REQUIREMENTS MUST BE MET TO BE CONSIDERED FOR THIS POSITION:

- Minimum 4 years’ experience in-house or in a law firm (mainly commercial contracts and labor law)

- Legal counsel registered with the Legal Advisors Bar Association

- Fluent in English - both written and spoken

- Good written and spoken communication skills

- Focus on continuous update and improvement of the legal acumen with a focus on the business needs

- Team player and experienced in dealing with tight timelines

- Creative, solution oriented, flexible and able to re-prioritize

Consilier debutant : Casa Județeană de Pensii Brăila

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 14 mai 2020

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

-studii universitare de licență în domeniul științelor economice sau juridice, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă.

Administrator financiar (contabil) : Școala Gimnazială „George Coșbuc“, Brăila

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 15 mai 2020, ora 10.00

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

-nivelul studiilor – studii superioare;

-vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului – 8 ani.

KEY ACCOUNT MANAGER : Procter & Gamble

Qualifications

- Bachelor degree / Master degree graduate with up to ten years of experience,

- Very good speaking and written command of the English language,

- Evidence of passion, leadership and achievements in academic and/or non-academic activities,

- Problem solving via innovation & creativity,

- Strong organizing and analytical thinking,

- Ability to collaborate effectively within a multicultural environment.

Director Economic-sector Agricol : Agribusinessjob srl - Galați, Brăila, Tecuci

Termen limită de aplicare: 1 mai 2020

Cerințe:

- Excelente cunoștințe de specialitate și abilitate de interpretare și aplicare a acestora: legislația financiar-contabilă, gestiunea firmei, fiscalitate;

- Minimum 4 ani experiență precedentă în activitate de contabilitate (acumulată fie ca angajat pe funcție de contabil senior într-o companie comercială sau ca prestator servicii financiar-contabile prin intermediul unei companii specializate în furnizarea de astfel de servicii), inclusiv întocmire balanțe, bilanț, cont profit și pierderi, declarații fiscale, TVA și recuperare TVA;

- Studii superioare profil economic;

- Expert contabil

- Limba engleză – nivel mediu (constituie un avantaj);

- Utilizator avansat MS Office (calcul tabelar la nivel avansat) precum și experiență

- utilizator aplicații Attosoft

Auditor intern-Agricultura : Agribusinessjob srl - Galați, Brăila, Tecuci

Termen limită de aplicare: 30 aprilie 2020

Aptitudini:

-Studii superioare economice;

- Experiență minim 5 ani pe funcții de conducere sau alte poziții echivalente (Director, Consultant, Director vânzări);

- Certificat de atestare auditor-condiție obligatorie;

- Foarte organizat si atent la detalii, abilități de organizare;

- Comunicare excelenta si atitudine pozitiva;

- Capacitate de anticipare si evaluare a consecințelor unei situații;

- Capacitate de analiza, sinteza a informațiilor si adoptare a deciziei;

- Asumarea responsabilităților.

Director economic : SC CLM TRANS SRL – Galați; Termen limită de aplicare: 30 aprilie 2020

EXPERT CONTABIL-CONTABIL SEF : Galați; Termen limită de aplicare: 25 mai 2020

Facturistă ,operatoare introducere date, economistă : NIOS DISTRIBUTION SRL - Brăila; Termen limită de aplicare: 1 mai 2020

Director Economic-sector Agricol : Agribusinessjob srl - Galați, Brăila, Tecuci

Termen limită de aplicare: 1 mai 2020

Cerințe:

- Excelente cunoștințe de specialitate și abilitate de interpretare și aplicare a acestora: legislația financiar-contabilă, gestiunea firmei, fiscalitate;

- Minimum 4 ani experiență precedentă în activitate de contabilitate (acumulată fie ca angajat pe funcție de contabil senior într-o companie comercială sau ca prestator servicii financiar-contabile prin intermediul unei companii specializate în furnizarea de astfel de servicii), inclusiv întocmire balanțe, bilanț, cont profit și pierderi, declarații fiscale, TVA și recuperare TVA;

- Studii superioare profil economic;

- Expert contabil

- Limba engleză – nivel mediu (constituie un avantaj);

- Utilizator avansat MS Office (calcul tabelar la nivel avansat) precum și experiență

- utilizator aplicații Attosoft

Auditor intern-Agricultura : Agribusinessjob srl - Galați, Brăila, Tecuci

Termen limită de aplicare: 30 aprilie 2020

Aptitudini:

-Studii superioare economice;

- Experiență minim 5 ani pe funcții de conducere sau alte poziții echivalente (Director, Consultant, Director vânzări);

- Certificat de atestare auditor-condiție obligatorie;

- Foarte organizat si atent la detalii, abilități de organizare;

- Comunicare excelenta si atitudine pozitiva;

- Capacitate de anticipare si evaluare a consecințelor unei situații;

- Capacitate de analiza, sinteza a informațiilor si adoptare a deciziei;

- Asumarea responsabilităților.

Director economic : SC CLM TRANS SRL – Galați; Termen limită de aplicare: 30 aprilie 2020

EXPERT CONTABIL-CONTABIL SEF : Galați; Termen limită de aplicare: 25 mai 2020

Facturistă ,operatoare introducere date, economistă : NIOS DISTRIBUTION SRL - Brăila; Termen limită de aplicare: 1 mai 2020

Retail banking officer : FIRST BANK - Galați

Asistent manager ( secretară) : Avocati Vasilache Ioan - Paul și Vasilache Monica - Cabinete Asociate - Brăila, Termen limită de aplicare: 17 aprilie 2020

Candidatul ideal:

- persoană comunicativă și sociabilă,

- punctuală,

- cunoștințe operare PC (Microsoft Office).

Descrierea jobului:

- evidență documente,

- transcriere documente,

- îndosariere și arhivare documente.

Business Sales Advisor - Vodafone Store Brăila, Termen limită de aplicare: 18 aprilie 2020

Inspector superior : Primăria Comunei Bereşti-Meria, judeţul Galaţi

Asistent relatii clienti-Call Center Galati[#InterviuAcasa] : Orange Romania – Galați, Brăila, Termen limită de aplicare: 29 aprilie 2020

Reprezentant vânzări : Martens – Galați, Tecuci, Brăila, Termen limită de aplicare: 06 mai 2020

Data entry specialist (Remote) : WalletHub (3 posturi)

Director național de vânzări (Remote) : SC CROCO SRL, Termen limită de aplicare: 9 mai 2020

Relationship Manager SME ING Office Domneasca Galati: ING BANK ROMANIA – Galați, Termen limită de aplicare: 10 mai 2020

Ești candidatul ideal dacă:

- Ai studii superioare în domeniul economic și cunoștințe de analiză financiară;

- Îți este familiar domeniul bancar și ai experiență anterioară de minim 2 ani într-o poziție similară;

 Știi să îmbini lucrul în echipă cu atingerea obiectivelor individuale;

- Ești orientat către clienți și entuziasmat de orice proces de vânzare sau negociere;

- Ai un nivel bun de cunoaștere a limbii engleze.

Analist Credite : S.C. SELIR. S.R.L. – Galați, Brăila (4 posturi), Termen limită de aplicare: 02 mai 2020

Candidatul ideal:

- studii superioare economice, profil Finanțe – Bănci, Contabilitate și Informatică de Gestiune,

- cunoștințe operare PC, navigare internet, poștă electronică,

- cunoștințe pachet Office: Word, Excel, Outlook

Constituie avantaj:

- master în studii superioare economice, profil Finanțe – Bănci, Contabilitate și Informatică de Gestiune,

- cunoașterea limbii italiene,

- experiență în activitatea de creditare bancară

Operator Call Center : S.C. SELIR. S.R.L. – Galați (4 posturi), Termen limită de aplicare: 01 mai 2020

Operator Call Center : S.C. SELIR. S.R.L. – Brăila (4 posturi), Termen limită de aplicare: 01 mai 2020

Partener Clienți Retail (Constanța, Tulcea, Galați, Buzău) : BANCA COMERCIALĂ ROMANĂ, Termen limită de aplicare: 10 mai 2020

Consultant Financiar Regiunea Est : Raiffeisen Bank – Galați, Iași

Agenti Direct Sales (salariu fix + bonusuri) : Alpha Bank – Galați, Brăila

Manager proiect : WORK CONSULT SRL - Galați, Termen limită de aplicare: 17 aprilie 2020

Șef magazin / Șef tură în Roman : PROFI ROM FOOD SRL – Roman (5 posturi)

KEY ACCOUNT MANAGER : PROCTER & GAMBLE MARKETING ROMANIA SRL

Commercial & SME Relationship Manager : GARANTI BANK

Candidatul ideal:

- Studii superioare economice sau tehnice;

- Minim 2 ani experiență în creditare persoane juridice;

- Bune cunoștințe de analiză financiară sau de credit;

- Persoană sociabilă, prietenoasă, deschisa la munca în echipă;

- Persoană rezistentă la activitate în condiții de stress, competitivă, multilaterală;

- Excelente abilități de comunicare și relaționare;

- Seriozitate și corectitudine;

- Limba engleza - nivel avansat.

Concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice vacante de execuție de consilier, clasa I, grad profesional superior - AJOFM Galați, Termen limită: 31 martie 2020

Concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice vacante de executie de consilier juridic, clasa I, grad profesional superior – AJOFM Galați, Termen limită: 31 martie 2020

Ofițer cont : CEC Bank, Agenția Tulucești, Sucursala Galați

Consilier Vanzari Vodafone : WEBHELP ROMANIA – Brăila, Galați (10 posturi)

De acasa - Suport relatii clienti Amazon - FR/IT/ES

Partener Clienti Retail (Constanta, Tulcea, Galati, Buzau) : BCR

Director financiar – contabil : Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pantelimon”, Brăila

Inspector de specialitate II : Consiliul Județean Galați

Director si Director Adjunct de Magazin Onesti, Judet Bacau : Pepco Retail SRL

Asistent Retentie Clienti : Orange Romania – Galați, Brăila

Specialist Servicii Clienți : Banca Transilvania – Galați

Recepționer : Vega Hotel – Galați

Agenti Direct Sales : Alpha Bank – Galați

Candidatul ideal:

- Student(a)/ absolvent(a)studii superioare;

- Disponibilitate pentru munca de teren;

- Abilități relevante de comunicare și relaționare interpersonală;

- Orientare către rezultat;

- Credibilitate, seriozitate, proactivitate, dinamism, autodeterminare și încredere în fortele proprii, precum și capacitatea de rezolvare promptă a problemelor și de prioritizare a obiectivelor-țintă, planificate;

- Experieță în domeniul vânzărilor directe constituie un avantaj;

- Experiență anterioara în promovarea produselor bancare (credite și/ sau carduri) reprezintă un avantaj.

Operator contact center : Selir SRL

Casier @eMAG - Showroom Galați

Agent vânzări export : MAIRON SA Galați – Galați

Operatori back office si call center : SC COMDATA SERVICE S.R.L - Brăila

Consultant financiar & asigurări – locație Apan : Porsche Finance Group Romania - Brăila; Termen limită: 04 martie 2020

Candidatul ideal:

- Studii superioare, preferabil în domeniul economic;

- Foarte bune abilități de comunicare, spirit de echipă, persoană organizată, amabilă, responsabilă și cu inițiativă;

- Minim 1 an experiență în domeniul auto/financiar/leasing;

- Abilitatea de a lucra cu cifre și termeni economici, capacitatea de a înțelege situații/documente financiare/contabile;

- Cunoașterea limbii engleze;

- Foarte bune cunoștințe operare PC (MS Office);

- Domiciliul în orașul Braila.

Recepționer Hotel 4* în Delta Dunării : Green Village Resort (2 posturi)

Candidatul ideal:

- Disponibil la relocare în Delta Dunării;

- Experiență în domeniu de minim 1 an;

- Atestat de tehnician în hotelarie / Recepționer sau studii superioare în turism;

- Cunoștințe de limba engleză scris și vorbit, nivel avansat;

- Cunoștințe de operare pe calculator în sisteme specifice recepției (avantaj – Sistemul Fidelio);

- Cunoștințe foarte bune de utilizare PC;

- Capabilitate de a lucra cu documente și bani;

- Persoană comunicativă, vesela, energică și dinamică, cu inițiativă și capacitate de lucru, serioasă și punctuală;

- Usurința de a respecta un program de lucru flexibil.

Contabil șef II : Clubul Sportiv Municipal Galaţi

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

- studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura științe economice, domeniul finanțe sau contabilitate;

- studii postuniversitare;

- vechime în specialitatea studiilor absolvite minimum 5 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

- 24 februarie 2020, ora 16.30, termenul limită de depunere a dosarelor;

- 03 martie 2020, ora 11.00, proba scrisă;

- 06 martie 2020, ora 10.00, proba interviu.

Șef birou: Primăria Municipiului Galaţi

Human Resources Coordinator – international projects mobility : Santierul Naval Damen Galați S.A. - Galați

Director adjunct magazin : Sephora – Galați

Candidatul ideal:

- Minimum 2 ani experiență în coordonarea unei echipe;

- Abilități de vânzare, organizare și planificare;

- Orientare către rezultate;

- Inițiativă și dinamism;

- Cunoștințe de managementul echipei, Excel& PPT;

- Engleza nivel avansat.

Director de Magazin/Hypermarket – Braila : Adecco Romania – Galați, Brăila

Director economic / Contabil șef : TeleSys – Galați, Brăila

Team Leader - Direct Sales Team - Retail Area : ALPHA BANK ROMANIA

Agenți direct sales (salariu fix + bonusuri) : ALPHA BANK ROMANIA

Economist : Palmex CM S.R.L. - Galați (2 posturi)

Referent facturare : Palmex CM S.R.L. - Galați

Consultant vânzări teren - Partener Orange : SC ASTEL MOBILE SRL – Galați

Consultant vânzări - Partener Orange : SC ASTEL MOBILE SRL – Iași, Galați

Agent servicii client : MAIRON SA – Galați (2 posturi)

Editor foto produse – Photoshop : Modlet.ro (2 posturi)

Manager regional vânzări : NextGen Communications

Specialist Servicii Clienți : Banca Transilvania

Director zonal achizitii cereale- Tulcea : HUMANGEST GROUP – Galați, Brăila, Constanța, Tulcea

Consilier Bancar Retail : Banca Românească S.A. Membră a Grupului National Bank of Greece

ECONOMIST : ARABESQUE - sediu central GALAȚI; Data limită pentru depunerea dosarelor: 27 februarie 2020

Candidatul ideal:

- studii superioare economice,

- experiență în contabilitate de minimum 3 ani,

- experiență în întocmire documentele contabile (facturi emise, facturi achiziții, facturi diverse, încasări/plăți bancă/casă, deconturi, plați) până la nivel de balanță (inclusiv verificarea documentelor, verificarea și reconcilierea balanței),

- cunoștințe despre TVA deductibil/ colectat, TVA încasare, Declaratia 394,

- cunoștințe operare PC, excel,

- cunoștințe SAP (constituie un avantaj).

Economist salarizare și administrare personal Galati : Den Breejen Romania

Candidatul ideal:

- Studii superioare finalizate,

- Curs de specializare în resurse umane / inspector personal – avantaj,

- Cunoştinte generale de legislaţia muncii şi cazuistică referitoare la întocmirea şi păstrarea documentelor de evidenţă a personalului şi la salarizare,

- Experiență minim 3 ani (salarizare și administrare de personal),

- Cunoștințe bune Microsoft Office – Outlook, Word, Excel,

- Experiență în lucrul cu un soft de salarizare și administrare personal – obligatoriu,

- Abilități foarte bune de comunicare,

- Capacitate de analiză şi sinteză, atenție distributivă,

- Capacitate de lucru cu termene limită.

Operator logistică Arabesque S.R.L - sediu central Galați

Arhivar IA : Primăria Municipiului Brăila, Data limită pentru depunerea dosarelor: 14 februarie 2020, ora 14.00

Ofițer servicii clienți (perioadă determinată) : CEC Bank –Agenția Măstăcani, Sucursala Galați; Candidații interesați de această oportunitate și care satisfac cerințele de mai sus, pot transmite CV-ul însoțit de scrisoare de intenție la Sucursala CEC Bank din Galați, pe adresa Str. Domnească nr. 26, Bl. Modern sau pe e-mail: recrutare@cec.ro, până la data de 07 februarie 2020

Șef Agenție : Banca Transilvania – Galați; Termen limită de aplicare: 21.02.2020

Candidatul ideal va avea:

- Studii superioare economice absolvite;

- Obligatoriu – Experiență minim 1-2 ani în vânzare & Analiza segment clienți IMM/Microbusiness;

- Obligatoriu – Experiență minim 1-2 ani în Management de Oameni (gestionare echipă);

- Competențe: orientare spre rezultate, abilități foarte bune de organizare, coordonare & motivare a echipei; capacitate de analiză & sinteză, spirit de echipă;

- Cunoaşterea limbii engleze - nivel avansat.

Responsabil resurse umane – recrutare : MAIRON Galați S.A. – Galați

HR Coordinator - proiecte mobilitate internațională – Galați; Pentru detalii suplimentare, contactați: Georgiana Zaharia - HR Recruiter, tel. 0236/307667

Cerințe:

- Studii superioare (resurse umane, juridic, economic);

- Experiență dovedită de minimum 5 ani într-o poziție de coordonare în domeniul resurselor umane;

- Cunoștințe în managementul resurselor umane, legislația muncii, administrare personal;

- Cunoștințe de tehnici de vânzări, tehnici de negociere;

- Cunoașterea mediului și dinamicii pieței forței de muncă;

- Foarte bune cunoștințe de operare PC;

- Bună capacitate de organizare, atenție la detalii, capacitate de analiza și de discernământ;

- Foarte bune abilități de comunicare, relaționare și lucru în echipă;

- Atitudine pozitivă și abilități de a se mobiliza și de a-i mobiliza pe alții;

- Abilități excelente în limba engleză, scris și vorbit;

- Competentă în luarea deciziilor și a stabilirii priorităților.

Administrator Operatiuni Curente-BRD Group Societe Generale – toate orașele

Agenti Direct Sales (salariu fix + bonusuri) : ALPHA BANK ROMANIA (7 posturi)

Contabil șef : Dactasig Consult S.R.L. – Galați

Economist : Prodleg Farm S.R.L. – Galați

Funcționar administrativ și muncitor I – electrician (2 posturi) : Funcționar administrativ și muncitor I – electrician (2 posturi) – Galați

Educator debutant : Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale pentru Tineri Galați

Asistent medical generalist : Căminul pentru Persoane Vârstnice „Sf. Spiridon“ din Galaţi; Data limită pentru depunerea dosarelor: 12 februarie 2020, ora 14.00

Consultant Financiar Regiunea Est : Raiffeisen Bank – Galați, Iași

Regional manager (BTL) - zona est : G7 Romania – Constanța, Galați, Iași

Asistent vânzări : Noriel – Galați

Agent Call Center : MedLife SA – Galați

Consilier IA : Casa Județeană de Pensii Brăila; Data limită de depunere a dosarelor: 11 februarie 2020, ora 16:30

Administrator financiar : Colegiul Național „Gh. M. Murgoci” din Brăila

Coordonator proiect (partener) : Primăria Comunei Mircea Vodă, judeţul Brăila; Data limită de depunere a dosarelor: 18 februarie 2020

Operator Back Office/Call Center - Lb. Italiană : SC Comdata Service SRL- Brăila (10 posturi)

Expert Contabil (CECCAR) : TeleSys – Galați

Referent comerț exterior : MAIRON GALATI S.A

Candidatul ideal se va ocupa de derularea contractelor comerciale, astfel încât următoarele cerințe sunt esențiale:

- Cunoștințe avansate de limba engleză sau germană,

- Abilități excelente de comunicare, promovare și atitudine pozitivă,

- Experiență în vânzări și derulare de contracte de minim 3 ani,

- Experiență într-un post similar, în domeniul comerțului cu produse metalurgice sau conex, reprezintă un avantaj,

- Utilizare la nivel avansat a pachetului Microsoft Office (Excel, Word).

Agent servicii client : MAIRON GALAȚI S.A.

Economist : SC ADINA SRL – Galați

Prodleg Farm S.R.L.

Candidatul ideal:

- Studii superioare economice;

- Persoană tânără, dinamică, responsabilă, sociabilă, ambițioasă;

- Corectitudine, capacitate de analiză și sinteză, gândire logică;

- Permis de conducere categ B-obligatoriu

Referent aprovizionare : SC Adina SRL – Galați

- absolvent studii superioare de lungă durată preferabil tehnice sau / şi economice

- experiență în achiziții de minim 3 ani;

- abilități de negociere foarte bune (experiență în negocieri internaționale), abilități de comunicare, organizare și tranzacționare;

- experiență în dezvoltarea relațiilor cu furnizorii interni și externi;

- cunoștințe tehnice, economice, comerciale și juridice în domeniu

- permisul de conducere categoria B constituie un avantaj

- caracteristici de personalitate și aptitudini: ambitie, istetime, pozitivism,flexibilitate, răbdare, atenţie la detaliu; abilităţi reale de planificare, organizare şi viteză de reacţie; rezistență la stres.

Educator debutant : Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale pentru Tineri Galați

Secretar debutant (S) : Universitatea „Dunărea de Jos“ din Galaţi

Operator Back Office/Call Center - Lb. Italiana – Galați, Tecuci : SC Comdata Service SRL (20 posturi), Termen limită de depunere a dosarelor: 09 februarie 2020

Analist credite : S.C. SELIR. S.R.L. - Galați, Brăila (4 posturi)

Profilul candidatului ideal:

- studii superioare economice, profil Finanțe – Bănci, Contabilitate și Informatică de Gestiune,

- cunoștințe operare PC, navigare internet, poștă electronică,

- cunoștințe pachet Office: Word, Excel, Outlook.

Constituie avantaj:

- master în studii superioare economice, profil Finanțe – Bănci, Contabilitate și Informatică de Gestiune,

- cunoașterea limbii italiene,

- experiență în activitatea de creditare bancară.

Director adjunct magazin : Takko Fashion International Srl - Brăila, Miercurea-Ciuc, Târgovişte

Key Account Manager : PROCTER & GAMBLE MARKETING ROMANIA SRL – Galati, Brasov, Bucharest, Timișoara, Cluj-Napoca

Secretara, asistent manager : Crisaldin – Galați

Agenți Direct Sales (salariu fix + bonusuri) : ALPHA BANK ROMANIA – Galați, Brașov, București

Asistent relații clienți - call center : Orange Romania - Galați

Receptionist : Audionova – Galați, Suceava, Iași

Agent call-center : MedLife SA – Galaţi

Client Advisor with English : Computer Generated Solutions Romania – Galați

Economist : Consumcoop Galați

Consultant de Turism Galați : TRAVEL BRANDS S.A. – Galați

Consilier juridic : CAR Moldova - Brăila

Contabil senor : Grup Serban Holding – Onești

Șef serviciu Logistică Corporate : Grup Serban Holding – Onești

Director Procurement : Grup Serban Holding – Onești


ARHIVĂ JOBURI 2016-2017

ARHIVĂ JOBURI 2017-2019

neuvoo
jooble
© 2020 Danubius University. All Rights Reserved.