fbpx
DR. BEBE MIHAESCU VA INVITĂ LA SIMPOZIONUL CU TEMA  ”DUMNEZEU, FAMILIE ȘI SEX”

Sâmbătă, 3 octombrie, ora 11.00, Amfiteatrul Universității ”Danubius” găzduiește simpozionul cu tema” Dumnezeu, familie și sex”, eveniment al cărui amfitrion va fi domnul Dr. Bebe Mihăescu.

 

Vorbim despre credință, iubire, ca investiție zilnică în relație, erosul, ca sărbătoare împărtășită și nu ca performanta musculara...unul lângă altul.  Fiecare dintre noi dorim ca în viață să ni se deschidă o serie de drumuri care să ne ducă spre prosperitate, armonie, fericire și longevitate. Însă, de multe ori, aceste drumuri par a fi înfundate, pline de buruieni și spini, pline de gropi și noroaie. Și, în ciuda intențiilor noastre minunate, se pare că nu există un parcurs lin”.

 

De ce se întâmplă asta? Dr. Bebe MIHĂESCU ne va oferi  o serie de răspunsuri cu privire la blocajele ce se află în calea desăvârșirii noastre. Temele abordate sunt legate de credință, încrederea în capacitățile noastre, în Divinitate și în semenii noștri.

 

Ni se va o feri o perspectivă inedită asupra iubirii ca investiție zilnică, atât în noi cât și în relațiile cu cei din jur și cu Divinul, dar și o perspectivă specială asupra energiei erotice.

 

INTRAREA LIBERĂ!

 

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

 


ÎN ATENȚIA ABSOLVENȚILOR CARE VOR SUSȚINE ONLINE EXAMENELE DE LICENȚĂ ȘI DE DISERTAȚIE ÎN SESIUNEA IULIE 2020

Dragi absolvenți,

Vă rugăm să vă informați cu privire la susținerea ONLINE a  examenelor de finalizare a studiilor din sesiunea iulie, 2020.

 

Pe website-ul Universității ”Danubius” găsiți toate informațiile privitoare la:

 

IMPORTANT!

  • Absolvenții vor avea acces la Platforma Danubius Online – site-ul examenului, după ce s-au înscris, pe baza userului și parolei din contractul de școlarizare sau a unui user și a unei parole primite la înscriere;

 

  • Absolvenții trebuie să se conecteze cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea sesiunii la care sunt programați (vor primi acces de la IT, în momentul în care se epuizează examinarea seriei anterioare)!

 

  • Absolvenții trebuie să se asigure că, în ziua susținerii examenului, au conexiune la Internet, calculator, microfon, cameră și căști!

 

  • In cazul imposibilități stabilirii conexiunii pe platforma de examinare, la data și ora stabilite pentru examinare, din motive tehnice, neimputabile absolventului, există posibilitatea să i se acorde acces, la cerere, într-o serie ulterioară, în aceeași zi a examinării!

 

  • Listele cu absolvenții înscriși la examenele de licență sau disertație, cu programarea zilei și a intervalului orar de susținere a examenului, sunt postate pe Platforma Danubius Online, site-ul examenului și la sediul Universității ”Danubius”.

 

Vă dorim succes!

 

Purtător de cuvânt –Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE


INFORMARE privind prevenirea infectiei cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2) la locurile de muncă

Universitatea ”Danubius” a luat toate măsurile în vederea respectării recomandărilor și obligațiilor ce îi revin, în calitate de angajator, pentru prevenirea infecției cu noul Coronavirus (SARS- CoV- 2) la locurile de muncă.

Iată care sunt recomandările transmise de către Inspecția Muncii:

INFORMARE

privind prevenirea infectiei cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2) la locurile de muncă

În contextul răspândirii infectiei cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2), Inspectia Muncii recomandă angajatorilor, lucrătorilor, reprezentanților acestora, precum şi altor participanți la procesele de muncă să se informeze şi să aplice măsurile dispuse de Comitetul National pentru Situații Speciale de Urgentă şi de autoritătile competente, pentru gestionarea și limitarea răspândirii COVID-19.

Având în vedere prevederile Decretului nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României şi ale Ordonanțelor militare emise de ministrul afacerilor interne, recomandăm angajatorilor să introducă, acolo unde este posibil, munca la domiciliu sau telemunca pe perioada stării de urgentă.

Ca angajatori, trebuie să aveți în vedere următoarele măsuri prioritare pentru prevenirea apariției şi răspândirii COVID-19 la locurile de muncă:

  • Informați şi instruiți lucrătorii cu privire la prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus, pe baza recomandărilor autorităților competente.
  • Asigurați echipamente individuale de protecție1 (spre exemplu: măști de protecție, mănuși de protectie etc.) şi verificați corecta utilizare a acestora iar, în cazul degradării sau al pierderii calităților de protecție, acordați echipamente individuale de protecție noi care să protejeze lucrătorii împotriva COVID-19.
  • Stabiliți măsuri igienico-sanitare cu consultarea medicilor de medicina muncii.
  • Instruiți lucrătorii cu privire la asigurarea unei igiene respiratorii corecte conform recomandărilor autorităților din domeniul sănătății.
  • Acordați, în mod gratuit, materiale igienico-sanitare (săpun, prosoape hârtie, dezinfectanți etc.) care să prevină răspândirea infectiei cu noul Coronavirus.
  • Limitați reuniunile de lucru la minim posibil, iar dacă acestea sunt absolut necesare luați toate măsurile de prevenire şi protecție (ședințe în sistem video conferintă, distanța de siguranță între participanți etc.).
  • Limitați contactul dintre persoane, luați măsuri pentru păstrarea distanței de siguranță, evitați activitătile colective (evitati expunerea lucrătorilor la contact direct/interactiune cu un număr mare de persoane, formarea zonelor aglomerate în cadrul proceselor de muncă etc.).
  • Reduceți la minim posibil delegatiile/deplasările lucrătorilor pentru îndeplinirea sarcinilor de muncă.
  • Asigurați controlul medical periodic al lucrătorilor.
  • Angajatorul are obligația de a asigura securitatea și sănătatea lucrătorilor în toate aspectele legate de muncă (Legea nr. 319/2006, actualizată).
  • Lucrătorii au obligația să îşi desfăşoare activitatea în conformitate cu instrucțiunile primite din partea angajatorului, astfel încât să nu se expună la pericol de infectie cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2) şi să prevină expunerea altor persoane care ar putea fi afectate de acțiunile/omisiunile lor.
  • Întrerupeți posibilitatea transmiterii COVID-19 la locurile de muncă prin aplicarea imediată a măsurilor adecvate de prevenire şi protecție!

Pentru recomandări/informații privind noul Coronavirus apelați TELVERDE 0800.800.358

Numai în caz de urgență apelați 112 !

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE


TELEMUNCA ȘI EDUCAȚIA ONLINE, INSTRUMENTE EFICIENTE PENTRU CONTINUAREA ACTIVITĂȚII ÎN UNIVERSITATEA DANUBIUS

COMUNICAT DE PRESĂ

MĂSURI PREVENTIVE LUATE DE CONDUCEREA UNIVERSITĂȚII ”DANUBIUS” ÎN CONTEXTUL INFECȚIILOR CU NOUL CORONAVIRUS PE TERITORIUL ȚĂRII

Consiliul de Administrație al Universității ”Danubius” din Galați a hotărât, astăzi, 12. 03. 2020, luarea următoarelor măsuri preventive la nivelul instituției de învățământ superior, în perioada 13- 31 martie 2020:

  1. suspendarea conferinţelor, workshopurilor, simpozioanelor şi a altor evenimente în perioada 13 – 31 martie 2020;
  2. desfăşurarea online a activităţilor didactice, conform orarului, cu toţi cursanţii de la toate formele de învăţământ şi programele de studii, utilizând platforma Danubius Online, în perioada 13 – 31 martie 2020. Directorii de departament vor lua măsurile necesare pentru intensificarea activităţii online.
  3. în perioada 13 – 31 martie 2020, pentru asigurarea bunei funcţionări a activităţilor administrative ale universităţii, programul de lucru al personalului didactic auxiliar şi nedidactic, la sediul universităţii, va fi de 6 ore pe zi, în intervalul orar 09:00 – 15:00, în vederea evitării aglomeraţiei din mijloacele de transport în comun. Fiecare conducător al structurilor universităţii va asigura prezenţa la lucru la sediul universităţii, prin rotaţie, a cel puţin câte unei persoane zilnic de luni până vineri în intervalul orar specificat, iar restul personalului îşi va desfăşura munca la domiciliu în intervalul orar 08:00 – 16:00, în temeiul dispoziţiilor art. 108-110 din Legea 53/2003 Codul Muncii, coroborat cu art. 2 din Legea nr. 81/2018 privind reglementarea activităţii de telemuncă, acolo unde este posibil.
  4. îngrijitoarele şi muncitorii (electrician, zidar, etc.) vor desfăşura programul de lucru la sediul universităţii, de luni până vineri, 6 ore pe zi, în intervalul orar 06:30 – 12:30, în perioada 13 – 31 martie 2020.
  5. programul angajaţilor din Serviciul de pază nu se modifică.
  6. referitor la drepturile salariale, acestea nu vor fi afectate de măsurile preventive dispuse cu privire la programul de lucru.
  7. se va asigura la toalete material destinat igienei personale (săpun, dezinfectanţi, prosoape de hârtie, uscătoare de mâini), se va asigura dezinfecţia frecventă a clanţelor, uşilor şi a altor suprafeţe expuse (mese, birouri, balustrade, butoane de lifturi, etc.).

HOTĂRÂREA nr. 40 din 12.03.2020 cu privire la aprobarea luării unor măsuri preventive


Știri recente

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.