Portrete de profesori

Benone Pusca

Pentru mine, Danubius a fost la început un vis care a prins contur în anii generoși de după decembrie 1989. Într-o lume care își căuta repere noi, pentru mine și cei din preajmă mea, o universitate privată și nu de stat, era realizarea care ar fi încununat un efort anterior de devenire intelectuală. Orașul și țara aveau nevoie de încă o universitate la mal de Dunăre care să iradieze cultură și spiritualitate în contextul generos al timpului post decembrist. Am edificat-o cu dragoste și cu curaj în ciuda greutăților de care a trebuit să mă lovesc.
Astăzi, Danubius e o cetate a științei și a culturii care străjuiește falnic una din intrările în oraș și conferă acestuia o aură de noblețe și prestigiu cultural ce nu mai pot fi ignorate. Danubius trăiește prin oamenii ei de care sunt chiar mai mândru decât de edificiile ce bucură privirea.
În sufletul meu universitatea e realizarea cea mai dragă pe care o pun alături de familie și de carieră. Anii vor confirma că a meritat să-mi consacru o parte semnificativă din viață pentru a da strălucire și consistență unui gând îndrăzneț.

Prof. univ. dr. Benone Pușcă
Președinte Fondator Universitatea „Danubius"

Ana Alina Dumitrache Ionescu

Parcursul meu profesional în cadrul Facultății de Drept a Universității „Danubius" începe în urmă cu mulți ani, odată cu admiterea la această facultate și a continuat cu o carieră didactică ce m-a onorat și m-a solicitat din plin.
Recent, Universitatea m-a onorat cu funcția de decan al Facultății de Drept pe care o consider o provocare suplimentară în devenirea mea umană si profesională.

Lect. univ. dr. Ana Alina Ionescu Dumitrache
Decan Facultatea de Drept, Universitatea „Danubius"

Daniela Popa

Universitatea „Danubius” este spațiul în care am crescut și m-am format ca student și cadru didactic. Este locul în care am găsit modele de urmat, oameni pe care îi admir, personalități deosebite, profesioniști și studenți talentați. Aici am trăit experiențe nenumărate, de la emoția studentului examinat până la concursurile de promovare în grad didactic și în funcția de decan.  
Mulţumesc Universității „Danubius” pentru toate realizările mele profesionale!

Lect. univ. dr. Daniela Tănase Popa
Decan Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale

Anca Gabriela Turtureanu

Universitatea „Danubius" înseamnă o mare parte din viața mea, familia mea danubiană și cariera mea. Mi-am început cariera ca absolventă a Universității București și doctor în științe a Academiei Romane, dar mi-am definitivat studiile ca student și masterand al Universității „Danubius". Pe tot parcursul studiilor în cadrul Universității „Danubius" am simțit susținerea pentru perfecționarea profesională. Aici am simțit constant sprijinul pentru parcurgerea pașilor din carieră (lector, conferențiar, profesor), dar și susținerea pentru dezvoltarea activității de cercetare științifică.

Prof. univ. dr. Anca - Gabriela Turtureanu
Facultatea de Științe Economice, Universitatea „Danubius"

Angelica Daniela Chirila

Universitatea ,,Danubius" din Galați reprezintă locul unde, pe perioada studenției, am întâlnit mari profesori, care mi-au format gândirea juridică și cu ajutorul cărora am descoperit ceea ce reprezintă domeniul dreptului.
Mulțumesc Domnilor Profesori și Universității ,,Danubius" din Galați pentru modelele de competență și conduită care mi-au devenit călăuză în viață.

Lect. univ. dr. Angelica Daniela Chirilă
Facultatea de Drept, Universitatea „Danubius"

Gabriela Vladimirescu

Relația mea cu Danubius nu s-a rezumat doar la anii studenției, ci s-a arătat benefică și pentru formarea mea profesională.
Evenimentele personale s-au intersectat cu cariera mea universitară, astfel încât nici n-aș putea face o demarcație între acestea. În concluzie, Danubius e parte din viața mea!

Asist. univ. dr. Gabriela Duret
Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale, Universitatea Danubius

Modiga Georgeta

După mai multe tipuri de experiențe umane și profesionale constat că Danubius a devenit pentru mine spațiul predilect al unui nou tip de carieră. Experiența academică m-a fascinat și continuă s-o facă pentru că aici am întâlnit climatul propice pentru colaborare științifică, pentru comunicare academică și pentru un nou status social. Danubius este exact experiența care-mi lipsea și de aceea îi rămân atașat pentru lungă durată.

Conf. univ. dr. Georgeta Modiga
Facultatea de Drept Universitatea „Danubius"

Gina Ioan

Absolvirea Universității „Danubius" din Galați, Facultatea de Științe Economice în anul 2004, a însemnat pentru mine începutul unei solicitante cariere profesionale. Calitatea profesorilor, cărora astăzi le sunt colegă, m-a ghidat în devenirea mea, și m-a ajutat să înțeleg rosturile unei universități internaționale, antreprenoriale și deschise.

Lect. univ. dr. Gina Ioan
Facultatea de Științe Economice, Universitatea „Danubius"

Gina Livioara Goga

În cadrul Universității „Danubius" am cunoscut profesori de drept de o mare valoare, ale căror lecturi și pledoarii pentru știință m-au călăuzit din studenție în alegerea celei mai frumoase profesii.
Excelența și rigoarea academică a profesorilor de drept care mi-au transmis cunoștințe, m-au impresionat și au statornicit convingeri, prin caracterul și valorile umane de care au dat dovadă.
Apreciez că viața de studentă, în cadrul Universității „Danubius", a reprezentat o perioadă de devenire profesională și umană, modelul universitar danubian constituind pentru mine o etapă și un factor determinant în consolidarea vocației.

Lect. univ. dr. Gina Goga
Facultatea de Drept, Universitatea „Danubius"

Iulian Georgel Savenco

Experiența danubiană petrecută într-un moment fast al Universității, care mi-a deschis cărările vieții, a însemnat mai mult decât un simplu popas academic. Am întâlnit oameni deosebiți, o altă abordare a actului didactic și ceea ce-și dorește orice student, învățământ focalizat pe interesele acestuia. Toate acestea m-au determinat să-mi gândesc o carieră în acest cadru benefic pentru dezvoltarea mea personală și pentru misiunea socială a universității. Prin Danubius m-am realizat și-l recomand ca for formativ oricui își dorește un succes în carieră.

Lect. univ. dr. Iulian Savenco
Director Departament Drept Public și Drept Privat

Manuela Panaitescu

Cariera mea profesională a debutat înainte de întâlnirea benefică cu Danubius. Anii petrecuți în această Universitate de prestigiu m-au marcat profund, mi-am descoperit abilități noi și m-am implicat în angrenajul formării viitorilor specialiști în economie. Pot spune că am renăscut de-a dreptul după această întâmplare fericită.

Lect. univ. dr. Manuela Panaitescu
Facultatea de Științe Economice, Universitatea „Danubius"

Nicoleta Constandache

Întâlnirea mea cu Danubius a fost doar aparent întâmplare, căci am conștientizat imediat că destinul meu e să mă formez și să mă realizez profesional și, dacă se poate și uman, în acest cadru benefic al performanțelor și al excelenței.

Lect. univ. dr. Nicoleta Constandache
Facultatea de Științe Economice, Universitatea „Danubius"

Rose Marie Puscaciu

Prestigiul de care se bucură Universitatea „Danubius" în spațiul academic românesc m-au determinat să devin studenta acestei prestigioase instituții academice. Ulterior am devenit cadru didactic și am descoperit din interior mecanismele performanței care aici este omniprezentă în gândirea oamenilor și în actul didactic de excelență.

Lect. univ. dr. Rose-Marie Pușcaciu
Facultatea de Științe Economice, Universitatea „Danubius"

Stai Conectat

captcha  

neuvoojooble

Sus