Noutati

CÂȘTIGĂTORII BALULUI BOBOCILOR DANUBIUS 2017

MISS SI MISTER BOBOCBobocii danubieni au trecut testul petrecerilor studențești. Indiferent de roluri și de implicarea specifică acestora, organizatori, participanți sau spectactori gălăgioși, parte dintr-o galerie susținătoare sau alta, studenții danubieni s-au distrat pe cinste la ediția 2017 a Balului Bobocilor Danubius.

Cele patru perechi participante, formate din studenți de la toate facultățile Universității ”Danubius”, au animat scenariul probelor stabilit de către colegii lor din anii superiori, un scenariu care a pus accent pe nuanțarea talentului ascuns până acum sau nu al fiecărui concurent.

BAL 2

Balul bobocilor Danubius nu este o petrecere studențească tipică la care se urcă pe podium ”cea mai frumoasă” și ”cel mai frumos”, titlurile de Miss și Mister Boboc fiind acordate tinerilor participanți care atrag evidente reacții de simpatie din partea publicului la toate probele acestei petreceri.

BAL 3

Jurizarea, asigurată de către profesori (Rector- Conf. univ. dr. Andy PUȘCĂ, Conf. univ. dr. Ecaterina NECȘULESCU – Decan al Facultății de Științe Economice, Lect. univ. dr. Daniela TĂNASE POPA – Decan al Facultății de Comunicare și Relații Internaționale și Lect. univ. dr. Ana Alina IONESCU DUMITRACHE – Decan al Facultății de Drept), nu este ușoară deoarece fiecare student sau studentă are un talent, o calitate. Unii studenți au cântat foarte bine, alții au dansat extraordinar sau au ales să destindă publicul cu simțul umorului și toți s-au sincronizat la probele care au presupus implicarea echipei.

BAL 4

MISS BOBOC DANUBIUS - Andreea ȘTEFAN, studentă la Facultatea de Științe Economice

MISTER BOBOC DANUBIUS – Stefan Flavian LOVIN, student la Facultatea de Drept

MISS POPULARITATE – Renata CRÂNGACI - studentă la Facultatea de Științe Economice

MISTER POPULARITATE – Gabriel Sorin IRIMIA, student la Facultatea de Științe Economice

LOCUL II – Andreea COCINDAU, studentă la Facultatea de Drept

LOCUL II – Nelu Alin TRANDAFIR, student la Facultatea de Drept

LOCUL III – Georgiana DASCĂLU, studentă la Facultatea de Drept

LOCUL III – Andrei Gabriel DUMITRESCU – student la Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale

BAL 5 TOTI

 

Felicitări tuturor studenților implicați în organizarea acestui eveniment!

 

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Citeşte mai departe ...

CAMPANIE DE SUFLET PENTRU GĂLĂTENI!

afis 40Miercuri, 13 și joi, 14 decembrie, între orele 11 și 16, gălățenii sunt invitați să ia parte cu mic, cu mare la cea de-a doua ediție a evenimentului "Dăruiește și primește", un proiect inedit, demarat cu succes de Universitatea Danubiusanul trecut. O manifestare gândită în spiritul sărbătorilor de iarnă, în cadrul căreia toți cei implicați au posibilitatea de a dărui și de a primi.

Și de această dată, evenimentul este organizat în parteneriat cu grupul Galtour-Dunărea și se bazează pe interacțiunea directă cu gălățenii cărora studenții danubieni le-au pregătit o sumedenie de surprize.

Costumați în spiridușii lui Moș Crăciun, tinerii îi vor aborda pe cei care trec prin fața hotelului Dunărea pentru a le oferi felicitări și globuri pe care aceștia vor scrie urări de sezon. Apoi îi vor invita în incinta restaurantului Rapsodia unde vor fi așteptați cu diverse bunătăți de sezon oferite de Colegiul de Industrie Alimentară “Elena Doamna”. Aici, doritorii sunt invitați și "la un pahar de vorbă", nu înainte de a putea să-și aleagă, fără vreun cost, cărți donate de către angajații și studenții Danubius. Tot în incintă, în prima zi a evenimentului, îi va aștepta și Cabina Foto Joben, pusă la dispoziție de firma Evenimente de Bun Simț, o minunată atracție pentru cei care doresc să facă gratuit poze la minut cu diverse accesorii confecționate în spiritul evenimentului și nu numai.
Afară, tinerii de la Liceul de Arte “Dimitrie Cuclin” vor susține scurte recitaluri, iar studenții vor organiza un flash-mob în fața hotelului, acțiune în care vor implica și trecătorii. 

La fel ca anul trecut, proiectul are și o importantă componentă caritabilă. Este vorba despre o colectă de daruri pentru copiii aflați în grija fundației “Ajungem MARI”. Prin intermediul nostru, gălățenii pot aduce un zâmbet în sufletele acestora, donând rechizite, jucării, dar și obiecte de igienă personală de care tinerii aceștia au mare nevoie”, ne-a spus Lect.univ.dr. Alina Petra Marinescu, coordonator al proiectul "Dăruiește și primește".

Universitatea Danubius își propune să reediteze și în 2018 evenimentul, transformând astfel demersul într-o tradiție a orașului nostru.

 

Purtător de cuvânt - Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

 

Citeşte mai departe ...

Doi tineri deținuți pentru infracțiuni contra vieții ”față în față” cu studenții Facultății de Drept

afis criminalitate juvenilaLuni, 11 decembrie, incepând cu ora 12.00, va avea loc un eveniment în cadrul căruia tineri care au săvârșit infracțiuni contra vieții vor descrie faptele la masa rotundă cu tema Criminalitatea juvenilă. Răspunderea penală a minorului, subiect activ al infracțiunilor contra vieții.

Organizatorii acestui eveniment, Facultatea de Drept a Universității ”Danubius” - Cercul științific studențesc de drept public ”Nicolae Titulescu” și Centrul de detenție Tichilești - Brăila, doresc ca prin această interacțiune dintre tinerii deținuți și studenți, viitori profesioniști în domeniul Dreptului, să fie dezbătute, dincolo de abordarea teoretică, elemente complexe intrinseci multor discipline de studiu (psihologie judiciară, drept penal - parte generală, drept penal- parte specială, drept execuțional penal) din curricula Facultății de Drept.

Astfel, cu această ocazie, vor fi surprinse  aspecte relevante referitoare la poziția intelectivă a minorului care a săvârșit o asemenea faptă, la răspunderea penală a minorului, la modul în care acesta percepe urmările grave ale faptelor sale, la rolul măsurii educative de internare într-un centru de detenție în reeducarea minorului, la reintegrarea socială a minorului care a săvârșit o faptă penală,  la descrierea circumstanțelor și a modalităților faptice de săvârșire a infracțiunilor etc.

 

Locurile sunt limitate! În cazul în care doriți să participați, vă rugăm să transmiteți intenția la adresa de e/mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Purtător de cuvânt - Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

 

Citeşte mai departe ...

UN EVENIMENT DE COACHING UNIC! DESPRE TINE, DESPRE SINE!

afis coaching 2UN EVENIMENT DE COACHING UNIC!

DESPRE TINE, DESPRE SINE!

 

Prea mulți oameni supraestimează ceea ce nu sunt și subestimează ceea ce sunt.

Malcom S. Forbes

 

Universitatea „Danubius”, Centrul de Formare Continuă din cadrul Danubius International Business School (DIBS), vă invită la un eveniment inedit, Porția de Coaching &Points of YOU, joi, 12.12.2017, de la orele 16. 30, la sediul universității (b-dul Galați nr. 3, sala B2-corp B, parter).

 

ADEVĂR sau PROVOCARE?

Îți propunem și una și cealaltă.

De când nu ai mai luat parte la un eveniment de la care să afli noi informații despre Tine, despre Sine...? Te-ai gândit vreodată că tot ceea ce ți se întâmplă este o oglindire a ceea ce crezi TU despre Tine și că atragi ceea ce crezi că meriți...

Te provocăm să-ți oferi un cadou special anul acesta de Moș Nicolae...........Te invităm să fii parte dintr-un joc care să faciliteze înțelegerea conceptelor de Self-Esteem – Stima de Sine, Încrederea în Sine, Imaginea de Sine!

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te așteptăm la un EVENIMENT DE COACHING UNIC în cadrul căruia vei afla faptul că dintre toate părerile despre tine, cea mai importantă este chiar a TA!

 

 

TU și ÎNCREDEREA ÎN TINE

Evenimentul este organizat de Centrul de Formare Continuă – Danubius International Business School, Universitatea Danubius Galați împreună cu

Facilitator – Nicoleta Doina RADU, coach & expert comunicare GALAȚI

 

www.nicoletadoinaradu.ro

 

Taxă de participare – 50 lei

 

CERTIFICAT DE PARTICIPARE eliberat de UNIVERSITATEA DANUBIUS GALAȚI

(oferă posibilitatea obținerii de reduceri în cazul participării

la alte programe de formare continuă organizate de

Centrul de Formare Continuă-Danubius International Business School, Universitatea Danubius Galați)

 

NUMĂRUL DE LOCURI ESTE LIMITAT!

 

Rezervarea locului se face în baza formularului de înscriere, completat până cel mai târziu pe 7 decembrie 2017

 

Detalii la numerele de telefon: 0372361250; 0737616042

 

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Citeşte mai departe ...

GENEROZITATEA VINDECA INIMI! CAMPANIE UMANITARA

 

afis Generozitatea vindeca inimi

Oferim prichindeilor un zâmbet

Studenții Facultății de Comunicare și Relații Internaționale, specializarea Psihologie, în colaborare cu Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, din cadrul Universității „Danubius”, inițiază seria de campanii umanitare destinate copiilor din zone defavorizate, în cadrul căreia vor fi oferite donații de haine, rechizite, jucării și dulciuri.

În această primă campanie sunt vizați copii cu vârste cuprinse în intervalul 3-8 ani, din cadrul Școalii Speciale nr. 2 „Constantin Pufan”, din Galați, și Grădiniței nr. 49⁄19 „Do Re Mi⁄Step by Step”, din Brăila.

Perioada în care se primesc donațiile este 30 Noiembrie - 17 Decembrie, la sediul Universității „Danubius”. Este important ca persoanele dornice să contribuie, să contacteze una din următoarele persoane :

Lector univ. dr. Iulian Negulescu - 0721704207;

Antoneta Glod – 0740096806;

Alina Ciocoiu – 0746896952;

Manea Cosmina - 0724512394.

Donațiile sunt centralizate, iar donatorii vor fi informați și invitați prin e-mail cu privire la evoluția campaniei.

Partener Media TV Galați.

https://www.youtube.com/watch?v=A-RLbHE_0JY

Vă așteptăm cu drag!

Citeşte mai departe ...

TRAFICUL ȘI EXPLOATAREA PERSOANELOR VULNERABILE, MASĂ ROTUNDĂ CU PROFESIONIȘTI DIN CADRUL DIICOT

AFIS MASA ROTUNDA DIICOTMiercuri, 6 decembrie 2017, Universitatea ”Danubius” - Facultatea de Drept – Cercul Științific Studențesc de Drept Public ”Nicolae Titulescu”, organizează un eveniment dedicat dezbaterilor juridice dintre profesioniști din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), cadrele didactice și studenții acestei facultăți, eveniment care va pune în lumină aspecte deosebit de interesante din practica recentă a DIICOT – Biroul Teritorial Brăila, cu privire la infracțiunile de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Masa rotundă cu tema Traficul și exploatarea persoanelor vulnerabile va aduce în centrul discuțiilor o varietate de modalități faptice de săvârșire a infrațiunilor menționate precum și aspecte de drept procesual penal referitoare la investigarea acestor infracțiuni de către specialiștii DIICOT.

Invitatul special al acestui eveniment este domnul Dănel Cristinel SARĂU, Procuror Sef – DIICOT- Biroul Teritorial Brăila, autor al cărții Soldatul, între nuia și glonț. Pedepse aplicabile militarilor în armate moderne și postmoderne, carte care va fi lansată în cadrul acestui eveniment.

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Citeşte mai departe ...

EDUMANAGER, LIDERUL INFORMAȚIEI ÎN EDUCAȚIE ÎN ROMÂNIA, A ACORDAT PREMIUL DE EXCELENȚĂ CARAVANEI DANUBIUS 2017

POZA DIPLOMA EXCELENTAUniversitatea “Danubius” a fost premiată, pentru al cincilea an consecutiv, în cadrul Galei Edumanager.ro (ediţie organizată, pe data de 22 noiembrie, în parteneriat cu Oameni şi Companii - liderul informaţiei în educaţie din România, cu o experiență de peste 15 ani în furnizarea serviciilor de consultanță în domeniul comunicării directe active, prin intermediul unor instrumente personalizate, un promotor al comunicării inter-instituționale eficiente, în diverse domenii care servește +500 de organizații anual), pentru unul dintre proiectele de succes pe care le derulează de peste 10 ani: Caravana Danubius.

CARAVANA AULA Este unul dintre proiectele care facilitează dialogul, interacțiunea dintre mediul universitar și liceeni, cei mai importanți actori ai acestui proiect fiind studenții care cunosc și înțeleg mai bine decât orice profesor universitar numeroasele semne de întrebare pe care le au tinerii din clasele terminale de liceu cu privire la ceea ce ar trebui să continue educația după pragul Bacalureatului: facultatea.

CARAVANA 2014

Caravanei Danubius, proiect al cărui manager este Lect. univ. dr. Ana Alina IONESCU DUMITRACHE – decan al Facultății de Drept a Universității ”Danubius” și purtător de cuvânt al acestei universități, i-a fost acordat premiul de excelență fiind considerată un proiect național de referință pentru educația superioară de calitate, la categoria promovare și recrutare a viitorilor studenți. Premiul a fost înmânat domnului Conf. univ. dr. Emanuel Stefan MARINESCU – Prorector Relații Internaționale al Universității ”Danubius” a reprezentat această instituție de învățământ superior la Gala Edumanager.

andy edu copy

La prima ediție a acestui eveniment, în anul 2013, Universității ”Danubius” i-a fost acordat PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU COMUNICARE PERFORMANTĂ ONLINE - 2013.

gala 2 copyAnul trecut, în 2016, Universitatea ”Danubius” a primit, în cadrul Galei Edumanager, PREMIUL DE EXCELENȚĂ PENTRU STRATEGIA DE PR PENTRU EDUCAȚIA SUPERIOARĂ ÎN DOMENIUL JURIDIC, în anul 2015 excelența acestei universități fiind premiată pentru CEL MAI BUN PORTAL DE ȘTIRI DANUBIUS NEWS.

 

Caravana Danubius a mai fost premiată și în anul 2014 pe scena Galei Edumanager: PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU CEA MAI BUNA STRATEGIE DE PROMOVARE ŞI RECRUTARE A VIITORILOR STUDENŢI – 2014

La această ediție a Galei Edumanager au participat sute de reprezentanți ai instituțiilor de educație, manageri din educația superioară și preuniversitară, inspectori școlari general, profesori și reprezentanți ai mediului de afaceri, fiind premiate zeci de proiecte, realizări relevante ale educației preuniversitare și universitare din România prin care s-au remarcat: atitudine managerială, implicare în actul educaţional, inovaţie şi creativitate în învăţământ, viziune, activism şi comunicare performantă.

Din aceeași categorie:

PREMIUL DE EXCELENȚĂ PENTRU STRATEGIA DE PR PENTRU EDUCAȚIA SUPERIOARĂ ÎN DOMENIUL JURIDIC - 2016

PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU CEL MAI BUN PORTAL DE ŞTIRI DANUBIUS NEWS - 2015

PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU CEA MAI BUNA STRATEGIE DE PROMOVARE ŞI RECRUTARE A VIITORILOR STUDENŢI – 2014

PREMIUL DE EXCELENŢĂ PENTRU COMUNICARE PERFORMANTĂ ONLINE - 2013

Purtător de cuvânt - Universitatea “Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS

Stai Conectat

captcha  

neuvoojooble

Sus