Noutăţi

Caravana succesului opreste la Galati! Invitatie la conferinta cu tema Succesul e…MOLIPSITOR! – Regiunea Sud-Est

Afis A4 Succesul e molipsitor

Conferință extraordinară la Universitatea ”Danubius” organizată de Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania.

Galați, 4 octombrie 2017, începând cu ora 11.30, Universitatea „Danubius” Galați, Aula Magna (B-dul Galați, nr. 3). Acestea sunt datele întâlnirii celor interesați de tematica celei  de a doua ediții a campaniei „Succesul e...MOLIPSITOR!”, amplu process interactiv în cadrul căruia sunt descoperite și împărtășite cele mai bune practici precum și impactul proiectelor finanțate din fondurile europene.

Caravana succesului ajunge astfel și la Galați, una dintre cele 8 regiuni ale României plasate pe harta acestei campanii în perioada mai- noiembrie 2017, campanie în cadrul căreia sunt organizate evenimente dedicate lecțiilor învățate pe parcursul implementării proiectelor europene dar și prezentării bunelor practici ale diferiților beneficiari locali.


Potrivit organizatorilor, din agenda evenimentului
nu lipsesc prezentări ale unor proiecte de succes din regiunea Sud-Est, inclusiv ale unor tineri antreprenori care au pornit afaceri cu ajutorul fondurilor europene, studii de caz cu privire la implementarea unor modele de business inovatoare social și o secțiune interactivă „Să învățăm de la experți” în cadrul căreia vor fi prezentate informații practice legate de realizarea achizițiilor în proiecte și despre antreprenoriatul social.

Conferința beneficiază de sprijinul Trandafir & Associates, Egghead Advertising și Asociației Centrul pentru o Societate Durabilă, în calitate de parteneri ai campaniei ”Succesul e...MOLIPSITOR!” și este susținută de Universitatea Danubius din Galați și Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) Sud-Est, în calitate de parteneri regionali.


Participarea la eveniment este gratuită și se face pe bază de înscriere prealabilă.

Data limită de înscriere este marți, 3 octombrie 2017, ora 12:00.

Persoană de contact: Mirela Săcăluș, telefon: 0725.0725.22, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..


Detalii privind evenimentul:
www.fonduri-structurale.ro/2017-conferinta-regionala-se

 

 

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus