Noutati

CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ DE PSIHOTERAPIE EXPERIENȚIALĂ ȘI HIPNOTERAPIE

TEMA: EDUCATIE, CUPLU, SEXUALITATE, SPIRITUALITATE

4, 5, 6 MARTIE, GALAȚI, UNIVERSITATEA ”DANUBIUS”

Asociația de Psihoterapie Experiențială și Hipnoterapie , Universitatea ”Danubius” , Colegiul Psihologilor din România și European Federation of Psychologists Asociations, organizează ediția a II-a a Conferinței naționale de Psihoterapie Experiențială și Hipnoterapie cu tema: Educație, cuplu, sexualitate, spiritualitate.

Programul acestui eveniment cuprinde numeroase workshop-uri susținute de profesioniști în acest domeniu. Exemplificăm teme precum:

-   Interventia psihologică în problematica familie-carieră la cuplul tânăr –Conf. Univ. Dr. Aurel CLINCIU, Conf. Univ. Dr. Laura Teodora DAVID

-   Hipnoza si transformare – Conf. Univ. Dr. Vasile MIHĂESCU

-   Revitalizarea sexuală. Modele culturale - Conf. Univ. Dr. Vasile MIHĂESCU

-   Cum să recunoști și să schimbi tiparele iubirii distructive. Credeti cădragostea înseamnă suferință? – Conf. Univ. Dr. Aurora FRUNZĂ

-   Masculin și Feminin în cuplul adolescentin – strategii experiențiale de optimizare personală și relațională – Lector Univ. Dr. Elena ANGHEL

LISTA WORKSHOPURI

Taxa pentru participare este de 200 ron (pentru membrii APEH taxa este de 100 ron); taxa acoperă participarea (cu sau fără lucrare, coffee break, accesul gratuit la 2 workshop-uri -un workshop gratuit la alegere în prima zi a Conferintei și workshop gratuit în ultima zi a Conferintei), cina festivă.

Lucrările prezentate vor fi publicate în volum/revistă indexată BDI.

Pentru participarea la alte workshop-uri, în afara celor gratuite, se percepe o taxa de 70 ron/workshop (pentru membrii APEH taxa este de 35 ron/workshop).

Taxa de participare se depune în contul APEH la Banca Transilvania RO49BTRL04101205W32873xx. Vă rugăm transmiteti o copie scanată a chitanței la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. împreună cu datele dvs. (nume, prenume, CNP) pentru completarea diplomelor de participare și implicit acordarea creditelor din partea COPSI.

Termenul limită pentru achitarea taxei de participare la conferintă este 23 februarie 2016.

După această dată taxa este de 250 lei și va fi întârziată înmânarea diplomelor și obținerea creditelor.

CADRELE DIDACTICE ȘI STUDENȚII UNIVERSITĂȚII ”DANUBIUS” AU GRATUITATE!

În cadrul Conferinței există o secțiune specială pentru susținerile științifice ale cadrelor didactice și studenților Universității ”Danubius”, secțiune cu tema: Inlflexiunile anormalității sexuale în Mileniul III: abordări juridice, economice, religioase și implicațiile mass- media.

Lucrările prezentate de către aceștia vor fi publicate în una dintre Revistele Universității ”Danubius”! Vă rugăm să comunicați, până pe data de 23 februarie, opțiunea dumneavoastră și a studenților dumneavoastră de a participa la acest eveniment la următoarea adresă de e/mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Șef Birou Relații Publice,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus