• Bogdan Gotu – un tânăr caleidoscopic

  Bogdan Gotu este student în anul al doilea la Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale din cadrul Universității “Danubius” iar convingerea lui este că “a fi student danubian este o oportunitate oferită tinerilor din această regiune, aceea de a studia într-o universitate cu un nivel ridicat al calității educației superioare”. Pentru Bogdan, a fi student la “Danubius” “implică dorința personală de autodepășire în plan academic și disponibilitatea de adaptare pentru a învăța noi șabloane de gândire, auxilare dezvoltării și formării competențelor sociale”.

  Inteligent și dinamic, tânărul s-a implicat, încă din primul an, într-un număr mare de activități

  ...
 • Daria-Elena Iftode – “Puștoaica Atotștiutoare”

  Jovială și sociabilă, Daria-Elena Iftode este studentă, în anul al II-lea, la specializarea “Psihologie”, a Facultății de Comunicare și Relații Internaționale din cadrul Universității “Danubius” din Galați. Tânara a ales să urmeze cursurile “diamantului de pe Dunăre” datorită colectivului profesoral tânăr și a bazei materiale vaste pe care instituția o oferă, fiind motivată și de succesul absolvenților universității.

  Daria nu a pierdut timpul și, boboacă fiind, a decis să se înscrie în Liga Studenților. Această calitate i-a oferit deja posibilitatea de a face parte dintr-o serie de proiecte danubiene deosebite. Astfel, Daria a fost voluntar în cadrul

  ...
© 2021 Danubius University. All Rights Reserved.