fbpx

Școli de vară

Bulgaria - Informații suplimentare cursuri de vară; Termen limită de aplicare: 30 aprilie 2021

 

SUMMER INTERNSHIP ACADEMY : PHILIP MORRIS ROMANIA

Retrieved from hipo.ro

How can I apply for Philip Morris Summer Internship Academy?

We are willing to get onboard the young generation, especially students and young graduated thirsty for experiences, eager to learn and explore their limits in a demanding, challenging and forward-looking international environment.

If you want to be part of a company that is revolutionizing the industry and be exposed to real projects across all functions (Key Accounts, Brand Retail, Commercial Strategy, Call Center & Remote Activation, IT, Manufacturing, HR, Marketing & Digital) please apply here, mentioning also the area of interest for the internship (department where you need to gain experience).

ll positions are based in Bucharest (Commercial departments) or Otopeni (for the manufacturing positions).

More informations are here.

 

 

ȘCOALA DE VARĂ DE SOCIOLOGIE APLICATĂ

A XI-a ediție a Școlii de vară de sociologie aplicată se va desfășura în perioada 24 iulie - 6 august 2021, în stațiunea Jupiter, Constanța.

Organizator: Asociația Română de Geopolitică, Geoeconomie și Geocultură [AR3G]

Partener: Centrul European de Studii în Probleme Etnice al Academiei Române (CESPE)

Locuri disponibile: 16 (nr. redus pentru a respecta condițiile în vreme de pandemie)

Costuri: 95% din costurile de cazare, masă, logistică și materiale sunt asigurate de către organizatori

Data limită de înscriere: 20 iunie 2021

Modalitate de înscriere: realizarea unei scrisori de intenție (care să conțină numele complet, o fotografie reprezentativă pentru candidat, date de contact - telefon și e-mail, și un text prin care să ne convingeți că pe voi și doar pe voi musai trebuie să vă selectăm), pe care să o trimiteți prin e-mail către office.ar3g@gmail.com până la data limită.

Cei selectați vor participa la un interviu online în urma căruia 16 tineri norocoși vor fi aleși de către comisia organizatorilor. Participanții vor aduce obligatoriu o adeverință medicală ce demonstrează că sunt apți pentru activități sportive și cercetare de teren.

Mai multe informații sunt disponibile aici.

 

Internship Liberty Galati

Dată limită de aplicare: 30 aprilie 2020

Este dat startul înscrierilor pentru a 9-a ediție a Școlii de Vară Internship Liberty Galati.

Școala de Vară, ediția 2020, pune la dispoziția studenților 35 de proiecte care acoperă diferite zone de activitate de pe platforma siderurgică.

Pentru a te putea înscrie în program, trebuie să urmezi pașii următori:

1. Mai întâi analizează lista proiectelor puse la dispoziție de LIBERTY Galați, la următorul link: https://www.libertygalati.ro/scoala-de-vara-2020/. Dintre aceste proiecte poți alege maxim 3 care se potrivesc pregătirii tale profesionale.

2. După ce ai ales cele 3 proiecte poți trimite C.V.-ul și scrisoarea de intenție la adresa de email contact.galati@libertysteelgroup.com, până la data de 30 aprilie. Nu uita să precizezi în email, proiectele pe care le-ai ales.

*Având în vedere incertitudinea privind evoluția panedemiei cu noul virus COVID-19, precum și măsurile luate de autoritățile române pentru a limita răspândirea acestuia, LIBERTY Galați își rezervă dreptul de a anula desfășurarea programului Școala de Vară, ediția 2020.

Detalii sunt disponibile aici.

 

ȘCOALĂ DE VARĂ organizată de ArcelorMittal Galați în perioada 16 iulie-26 septembrie 2019

Este dat startul înscrierilor pentru cea de-a opta ediție a Școlii de Vară.

Pașii de înscriere sunt simpli:

1. Accesați link-ul pentru a consulta lista cu proiecte și descrierea lor,

2. Trimite un email pe adresa internship.galati@arcelormittal.com și atașează CV-ul tău, o scrisoare de intenție și proiectele alese (poți alege maxim 3 proiecte care ți se potrivesc) ).

3. Nu uita, termenul limită de aplicare este 30 aprilie 2019!

Informații necesare suplimentare sunt disponibile aici.

 

ȘCOALA INTERNAȚIONALĂ DE VARĂ de Știința Motivării Konstanz

Organizarea va fi posibilă cu sprijinul oferit de Societatea pentru Știința Motivației (SSM), sponsorul internațional și Serviciul German de Schimb Academic (DAAD), Universitatea din Konstanz și Secțiunea de Psihologie Generală a Societății Psihologice Germane (DGP) ca sponsori național.

Școala de Vară Internațională de Știința Motivării Konstanz (kis|mos) va fi organizată în perioada 19-28 august 2019. Profesorii de la diferite universități germane vor oferi o perspectivă asupra temelor și metodelor actuale de cercetare în psihologia motivațională. Grupul țintă sunt studenții masteranzi și studenții doctoranzi cu proiecte de cercetare în psihologia motivațională.

Va fi acces oferit la o gamă largă de cursuri cu privire la metode, procese cognitive și neurofiziologice și vor fi acumulate cunoștințe diverse în cercetarea aplicată. Veți avea șansa de a participa la ateliere și de a vă prezenta propriile proiecte pentru a obține feedback personal de la mai mulți cercetători distinsi.

Cererea este deschisă între 15 martie și 15 aprilie 2019.

Informații despre procesul de aplicare sunt disponibile aici.

Mai multe informații despre școala de vară pot fi găsite pe site.

 

ȘCOALA DE VARĂ DE PSIHANALIZĂ

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE PSIHANALIZĂ anunță organizarea ȘCOLII DE VARĂ DE PSIHANALIZĂ, a 12-a ediție, în perioada 27-31 august 2018. Tema evenimentului este NUANȚE ale EROSULUI.

Programul va include prezentări teoretice în plen, grupuri de discuție teoretică și clinică, ateliere de psihanaliză aplicată în cultură, mese rotunde.

Sunt invitați să participe toate persoanele interesate să se inițieze în gândirea, teoria și practica psihanalizei.

Reduceri acordate pentru înscrieri până pe 31 iulie 2018:

- reducere 10% pentru studenți, psihoterapeuți în formare,

- reducere 30% pentru candidații SRP,

- reducere 10% pentru participanții din Republica Moldova.

Reducerile acordate nu se pot cumula.

Pentru mai multe informații și înscrieri puteți accesa site-ul Școlii de Vară și site-ul Societății Române de Psihanaliză.

 

Centrul Teritorial Timişoara al Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor în parteneriat cu Facultatea de Drept a Universităţii de Vest din Timişoara organizează Școala de vară în Drept European: Obligaţiile pozitive ale statelor în sistemul Convenţiei Europene a Drepturilor Omului (ed. 5), 10-13 iulie 2017, Timişoara

Școala de Vară HR Club Next Generation, ediția a XI-a

Termenul limită de înscriere este luni, 5 iunie 2017.

Școala de Vară este gratuită și se va desfășura în intervalul 3 – 14 iulie 2017, de luni până vineri, între orele 9.00 - 18.00. Cursurile se vor ține la sediul HR Club din București, într-o mansardă spațioasă și luminoasă din Strada Culmea Veche, nr. 2, et. 1, Sector 3.

Cine poate participa: Tineri pasionați de domeniul resurselor umane, cu profilul următor:

- Studenți în an terminal sau masteranzi,

- Serioși, proactivi, energici, cu bune abilități de comunicare și lucru în echipă, cunoscători ai limbii engleze,

- Cu un strop de experiență în domeniul resurselor umane, dobândită prin stagii de practică, voluntariat în asociații studențești sau orice alte activități extra-curriculare,

- Cu interes pentru dezvoltarea unei cariere în domeniul resurselor umane.

Cum poti aplica?Pentru a intra în procesul de selecție, transmite un e-mail cu:

- CV-ul tau în limba română sau engleză;

- Un eseu de maximum o pagină în limba română, care să pornească de la următoarea situație: Ești HR Manager-ul unei fabrici care produce ciocolată. Într-un an, compania are ca obiectiv creșterea producției cu 20%, fără a suplimenta însă numărul angajaților. Care sunt principalele acțiuni prin care departamentul tău de HR poate contribui la îndeplinirea obiectivului? (enumeră maxim 4 acțiuni și argumentează motivul pentru care le consideri importante).

Pentru cei selectați:

- participarea este obligatorie pe întreaga durată a școlii de vară,

- vor fi asigurate de organizatorii toate materialele și suportul logistic necesare desfășurării programului, masa de prânz și pauzele de cafea;

- organizatorii nu asigură cazarea pe parcursul celor două săptămâni.

Trimiteți eseurile si CV-urile voastre la adresa florina.dinca@hr-club.ro

Informații suplimentare găsiți aici.

 

Școala Internațională de Vară EPIC din Armenia

Școala Internațională de Vară "EPIC" este un proiect unic, care va avea loc în frumoasă stațiune armeană Tsakhkadzor, între 1 și 21 august 2017. Studenții care doresc să descopere noi locuri, să facă schimb cultural și să se bucure de natură, să participe la activități educaționale, creative și sportive, se pot gândi la această oportunitate.

Puteți viziona aici pentru informații suplimentare.

Programul este interdisciplinar prin natura sa, astfel încât oferă studenților posibilitatea de a-și lărgi viziunea asupra lumii prin combinarea timpului liber cu educația, pot forma o listă de cursuri și activități de care să se bucure.

Studenții pot beneficia de suportul unei platforme internaționale non-formale care reunește peste 300 de studenți din cele mai bune universități din lume: Europa, SUA, Rusia, China, Kuweit, Japonia, Emiratele Arabe Unite etc.

La sfârșitul Campaniei de vară, participanții vor primi certificate care respectă standarde internaționale.

Mai multe informații găsiți aici iar coordonatorul proiectului, dl. Anahit Babayan poate fi contactat la emailul: coordinator@epic.study

Dacă doriți să aplicați, accesați aici.

 

ȘCOALĂ DE VARĂ: 1 iulie-30 septembrie 2017

Termen limită de aplicare: 30 aprilie 2017

Ești student, te gândești la clădirea unei cariere și ți-ai dori să optezi vara aceasta pentru un internship plătit? Poți lua în considerare oferta Școlii de Vară de la compania multinațională ArcelorMittal Galați și să cercetezi lista proiectelor propuse.

Exemple de proiecte unde poți aplica:

36. De ce HR într-o organizație? - Departament Resurse Umane,

37. Feedback 360 - Departament Resurse Umane,

38. Managementul performanței în ArcelorMittal Galați - Departament Resurse Umane,

39. Catalog programe training - Departament Resurse Umane,

40. Optimizare rapoarte din cadrul ArcelorMittal Europe Reporting Factory - Departament SSCER

41. Global Travel Management: Administrare online Booking Tool - Departament Global Travel Management

42. Analiza comportamentului clienților și competitorilor - Departament Vânzări și Marketing,

44. Îmbunătățire sistem de rapoarte - Departament Vânzări și Marketing.

Dacă te hotărăști să aplici, accesează adresa http://galati.arcelormittal.com/community/internship/internship2017.aspx?sc_lang=ro-RO

unde vei găsi proiectele și descrierea lor. După ce găsești proiectul potrivit, pasul următor este să trimiți CV-ul și scrisoarea de intenție pentru maxim 3 proiecte care se potrivesc pregătirii tale.

Detalii găsiți aici.

Succes!

 

Inscrie-te acum la Summer's Cool : Alliance for YOUth

Domeniu: Internship, Marketing, Vânzări

Nivel de experiență: Student/Absolvent

Location: Bucuresti, Cluj Napoca, Timișoara, nationwide

 

Ionescu și Sava Summer Academy 2016

Casa de avocatură Ionescu și Sava lansează înscrierile pentru ediția 2016 a programului Ionescu și Sava Summer Academy, o școală de vară privată adresată celor mai talentați studenți la Drept din România.

Pentru a se înscrie în procesul de recrutare Ionescu și Sava Summer Academy 2016, studenții la Drept din anul III de studiu (facultăți de stat sau private)trebuie să completeze cât mai original formularul de înscriere online, disponibil aici.

Ionescu și Sava Summer Academy 2016 se va derula în perioada 24-29 iulie 2016, la Poiana Brașov și se adresează studenților la Drept din toată țara, absolvenți ai anului III de studiu.

Data limită pentru înscrierea aplicațiilor este 10 iunie 2016.

Mai multe informații găsiți aici.

 

Global Research Summer School

este o școală de vară gratuită și non-formală, dedicată tinerilor pasionați de domeniul relațiilor internaționale și al diplomației, care le oferă acestora oportunitatea de a analiza și dezbate teme de interes global.
Ediția din 2016 se va centra pe tema „Cooperare internațională pentru soluționarea conflictelor”, 25 de participanți având ocazia de a identifica potențialul de colaborare în situații care par să prezinte poziții conflictuale între actorii implicați.

Proiectul dezvoltă pentru tineri metode complexe de învățare, precum workshopuri interactive, dezbateri și simulări, care îmbină teoria cu practica și educația formală cu cea non-formală, facilitând dobândirea unor competențe esențiale în cadrul societății, așa cum sunt capacitatea de argumentare, gândirea critică, abilitățile de networking, capacitatea de a comunica eficient și a tolera perspective diferite.

De asemenea, participanții vor lua parte la un concurs de articole pe teme din domeniul relațiilor internaționale, iar cel mai bun eseu va putea apărea în revista Foreign Policy.

Mai multe informații găsiți aici.

© 2024 Danubius University. All Rights Reserved.