Noutati

PREMIUL DE EXCELENȚĂ PENTRU PORTALUL DE ȘTIRI DANUBIUS NEWS

PROIECT DE REFERINȚĂ ÎN EDUCAȚIE LA GALA EDUMANAGER.RO, EDIȚIA 2015

 

andy eduPortalul Național Edumanager.ro, alături de Oameni și Companii,a organizat, luni, 16 noiembrie, cea de-a treia ediție a Galei Edumanager.ro, la București, Hotel Crowne Plaza, salon Crown Ballroom BC.

Gala Edumanager.ro reuneşte anual reprezentanţi ai instituţiilor de educaţie centrale şi locale, rectori şi prorectori ai unităţilor de învăţământ superior public si privat, manageri ai colegiilor şi liceelor din ţară, profesori, asociaţii studenţeşti.

Edumanager.ro premiază atitudine managerială, implicare în actul educaţional, inovaţie şi creativitate în învăţământ, viziune, activism şi comunicare performantă.

Ediția din acest an a fost dedicată lansării Anuarului "Edumanager.ro - Proiecte de Referință în Educație 2015". Un Volum care cuprinde o selecție a celor mai importante proiecte derulate în acest an de instituțiile de învățământ din România, astfel cum au fost reflectate de portalul EduManager.ro.

diploma de excelenta edu

Unul dintre proiectele de referință care a primit Premiul de Excelență pe scena Galei Edumanager.ro din acest an este Portalul de Știri Danubius Newsal Universității ”Danubius”.

Conf. univ. dr. Andy PUȘCĂ, Rectorul Universității ”Danubius” , a fost invitat pe scena Galei Edumanager.ro, pentru a i se decerna acest premiu. Este al treilea an consecutiv în care Universitatea ”Danubius” înregistrează rezultate de excepție în domeniul comunicării și al relațiilor publice. În anul 2013, această universitate a primit Premiul de Excelenţă pentru comunicare performantă online iar în anul 2014, Premiul de Excelenţă pentru Programul de Promovare şi Recrutare a Viitorilor Studenţi .

grup eduRectorul Universității ”Danubius” a fost însoțit de o parte din echipa managerială, respectiv: Prorectorii acestei instituții de învățământ superior, Lect. univ. dr. Monica POCORA și Conf. univ. dr. Florian NUȚĂ cât și de către Directorul Centrului de Programe Internaționale, Lect. univ. dr. Emanuel MARINESCU, din cadrul aceleiași universități.

Importanța Galei Edumanager.ro a fost dublată de organizarea Seminarului Management Modern în Educație, activitate care a precedat Gala Edumanager.ro și a oferit participanților informații importante referitoare la aplicații și soluții de comunicare destinate instituțiilor de învățământ universitar și preuniversitar.

Universitatea ”Danubius” este onorată să fie premiată, din nou, pe podiumul excelenței în educație. Cu atât mai mult cu cât Premiul de Excelență pentru Portalul de Știri Danubius News este acordat de Edumanager.ro, liderul informației în educație.

Oameni valoroși, fapte și rezultate extraordinare, știri excelente!

Felicitări, Danubius!

 

Șef Birou Relații Publice,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus