Noutăţi

UNIVERSITATEA "DANUBIUS" VA INVITA LA O NOUA EDITIE A ATELIERULUI DE LUCRU CU TITLUL "PROVOCARILE ANULUI 2017 IN DOMENIUL ACHIZITIILOR PUBLICE"

afis achizitii publice

UNIVERSITATEA DANUBIUS GALAȚI

organizează

Atelierul de lucru cu titlul

„PROVOCĂRILE ANULUI 2017 ÎN DOMENIUL ACHIZIȚIILOR PUBLICE”

Când și unde va avea loc evenimentul?

În zilele de 24-25 iunie 2017, în intervalul orar 9.30 – 15.30, la sediul Universității Danubius (b-dul Galați nr. 3, sala A38-etaj 3).

Invitat -

d-na Ecaterina Milica DOBROTĂ

  • consultant în achiziții publice cu experiență de aproape 10 ani în domeniul achizițiilor publice;
  • vicepreședinte al Asociației Experților în Achiziții (AEXA);
  • autor a zeci de articole de specialitate, publicate în Revista AEXA, Revista de achiziţii publice (EAG Group) și în numeroase site-uri de specialitate;
  • lector/speaker în conferințe, speaker în diverse proiecte/ conferințe/ seminarii, organizate de Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC), Freedom House România și Oficiul pentru Lupta Antifraudă (OLAF), Revista de Achiziţii Publice, Societatea de avocaţi Ceparu şi Irimia, Wolters Kluwer etc.

Cui se adresează?

Atelierul de lucru se adresează atât angajaților din cadrul operatorilor economici cât și funcționarilor publici din administrația publică, specialiștilor din sectorul privat încadrați în compartimente cu atribuții în procesul de achiziții publice finanțate din fonduri publice naționale sau europene, precum și altor persoane interesate de domeniul achizițiilor publice.

De ce să particip la eveniment?

În anul 2016 a fost finalizat transpunerea celor patru directive din domeniul achizițiilor publice, achizițiilor sectoriale, concesiunilor și a căilor de atac.

Tematica evenimentului vizează analize, dezbateri, soluții și aplicații practice privind:

- noutățile în domeniul achizițiilor publice/sectoriale/concesiuni;

- elementele de noutate din cadrul procedurii de soluționare a contestațiilor pe cale administrativ jurisdicțională sau pe cale judiciară;

- aspecte teoretice și practice.

În cazul în care doriți să propuneți anumite teme de discuție, vă rugăm să trimiteți întrebările la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până cel mai târziu 19 iunie a.c.

CERTIFICAT DE PARTICIPARE eliberat de UNIVERSITATEA DANUBIUS.

Tarif de participare: 650 lei/ participant (inclusiv TVA) pentru 2 zile

Tariful cuprinde participarea la eveniment, pauză de masă și pauză de cafea.

Pentru participarea a minim 3 persoane din cadrul aceleiași instituții/societăți/organizații, tariful de persoană va fi de 600 lei (inclusiv TVA).

Rezervarea locului se face în baza formularului de înscriere,

transmis până cel mai târziu pe 19 iunie 2017

la Secretariatul Universității Danubius, fax 0372361292, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Plata se face înainte de data începerii evenimentului, până în 19 iunie 2017

printr-una din cele 2 modalități:

- numerar la casieria Universității Danubius Galați. Program casierie: 8.30 – 15.30

- virament bancar în contul Universității Danubius Galați, deschis la ING Bank, sucursala Galați – RO87INGB0010000041708911. În acest caz, pe ordinul de plată vor fi menționate denumirea evenimentului, numele și prenumele participantului. Copia ordinului de plată se va transmite după efectuarea plății, înainte de data începerii programului de formare, în atenția d-nei Felicia BĂLĂNESCU, fax 0372361292, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (tel. 0372361114).

Persoană de contact pentru detalii suplimentare:

Laura KOVÁCS, tel. 0372361173, 0737616042, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus