Noutăţi

Conf. univ. dr. MD Bebe MIHĂESCU, amfitrion al ediției extraordinare a Conferinței naționale cu tema Educație. Sexualitate. Cuplu. Spiritualitate

CONFERINTA BEBEUniversitatea ”Danubius”, locul potrivit cu oameni care au orizonturi cosmice și nu locale, astfel cum a fost descrisă de către renumitul sexolog și psiholog domnul Conf. univ. dr. MD. Bebe MIHĂESCU cu ocazia unei conferințe de presă organizată la cea de-a doua ediție a Conferinței naționale cu tema Educație. Sexualitate. Cuplu. Spiritualitate, găzduiește, și anul acesta, ediția a treia a evenimentului menționat. Evenimentul, organizat de către Asociația de Psihoterapie Experiențială și Hipnoterapie, Facultatea de Comunicare și Relații internaționale – specializarea Psihologie din cadrul Universității ”Danubius ”, Colegiul Psihologilor din România și European Federation of Psychologists Asociations va avea loc în zilele de 5, 6 și 7 mai.

Conferința din acest an, al cărei amfitrion va fi, din nou, domnul Conf. univ. dr. MD Bebe MIHĂESCU, Președinte al Asociației de Psihoterapie Experiențială și Hipnoterapie (APEH), propune noi teme provocatoare pentru oameni deschiși și flexibili care îndrăznesc să înfrunte și să descopere provocările unor subiecte tabu.  Este continuarea unui eveniment a cărui reușită din anii anteriori se pare că impune tradiționalizarea sa.

Amintim cititorilor faptul că ediția de anul trecut, desfășurată la Universitatea ”Danubius”, s-a bucurat de un succes extraordinar dovedit prin participarea a sute de psihologi, psihoterapeuți, studenți și cadre didactice universitare.

Conferința este creditată de către Colegiul Psihologilor din România pentru specializările: psihologie clinică, psihoterapie si psihologie educationala, astfel: Participare – 7 credite; susţinere lucrare – 10 credite; Participare workshop plătit – 10 credite; Susţinere workshop – 12 credite

Această conferință, fiind concepută de către organizatori asemenea unei sărbători a spiritului, va fi întregită de prezența maestrului muzicii angelice, Gheorghe IOVU.

Dacă doriți să participați:

1. Achitați taxa de participare!

Taxa pentru participare este de 250 ron (pentru membrii APEH, taxa este de 150 ron), taxă ce acoperă participarea cu sau fara lucrare, coffee break, acces gratuit la două workshop-uri – un workshop gratuit la alegere în prima zi a Conferinţei şi unul gratuit în ultima zi a Conferinţei; abstract, credite, publicare volum/revistă indexată BDI, cina festivă.

Termenul limită pentru achitarea taxei de participare la Conferinţă este 24 aprilie2017. Dupa această dată, taxa este 400 ron, iar înmânarea diplomelor şi obţinerea creditelor vor fi întârziate.

Pentru participarea la alte workshop-uri, în afara celor gratuite, se percepe o taxă de 80 ron/workshop (pentru membrii APEH, taxa este de 40 ron/workshop).

Volumul cu lucrările prezentate vor fi plătite separat.

Taxa de participare se depune în contul APEH la Banca Transilvania RO49BTRL04101205W32873xx, ulterior chitanţa scanată se trimite la email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Membrii comunitatii academice ”Danubius” pot participa GRATUIT!

2. Completați formularul online de participare! www.apeh.ro/index.php/evenimente/inscriere

Pentru detalii, contactați:  Diana Filimon; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0748 413 728, Doinita Dobrea - tel. 0727 756 335, Simona Giusca - tel.0746 624 807.

 

 

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus