Noutăţi

TRAFICUL ȘI EXPLOATAREA PERSOANELOR VULNERABILE, MASĂ ROTUNDĂ CU PROFESIONIȘTI DIN CADRUL DIICOT

AFIS MASA ROTUNDA DIICOTMiercuri, 6 decembrie 2017, Universitatea ”Danubius” - Facultatea de Drept – Cercul Științific Studențesc de Drept Public ”Nicolae Titulescu”, organizează un eveniment dedicat dezbaterilor juridice dintre profesioniști din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), cadrele didactice și studenții acestei facultăți, eveniment care va pune în lumină aspecte deosebit de interesante din practica recentă a DIICOT – Biroul Teritorial Brăila, cu privire la infracțiunile de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.

Masa rotundă cu tema Traficul și exploatarea persoanelor vulnerabile va aduce în centrul discuțiilor o varietate de modalități faptice de săvârșire a infrațiunilor menționate precum și aspecte de drept procesual penal referitoare la investigarea acestor infracțiuni de către specialiștii DIICOT.

Invitatul special al acestui eveniment este domnul Dănel Cristinel SARĂU, Procuror Sef – DIICOT- Biroul Teritorial Brăila, autor al cărții Soldatul, între nuia și glonț. Pedepse aplicabile militarilor în armate moderne și postmoderne, carte care va fi lansată în cadrul acestui eveniment.

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus