Noutăţi

RECTORULUI UNIVERSITĂȚII ”DANUBIUS” , CONF. UNIV. DR. ANDY CORNELIU PUȘCĂ, I-A FOST ACORDAT ”MERITUL EDUCAȚIONAL PENTRU DEZVOLTAREA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI UNIVERSITAR DE ÎNALTĂ ȚINUTĂ”

PLACHETACamera de Comerț, Industrie și Agricultură Galați a organizat gala anuală ”Topul firmelor gălățene 2017” sub egida sloganului ”Împreună pentru afacerea ta”, pe data de 3. 11. 2017, la sala de Conferințe a Hotelului Vega din Galați.

În cuvântul adresat de către domnul Ion MOCANU - Președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Galați și Vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie a României (cuvânt menționat în preambulul volumului Topul Firmelor Gălățene 2017) : ” Deși această ediție are loc într-o perioadă marcată de anumite schimbări legislative în domeniul fiscal, când toți întreprinzătorii sunt nevoiți să depună eforturi susținute pentru a se menține în afaceri , în condiții de cele mai multe ori extrem de dificile, clasamentul final promovează nu numai companiile performante financiar cât și calitatea, productivitatea, etica în afaceri și performanța managerială a celor care au depus, de-a lungul întregului an 2016, multă muncă și dăruire.”

Onorat de distincția ” Meritul educațional pentru dezvoltarea învățământului universitar de înaltă ținută, Rectorul Universității ”Danubius”, Conf. univ. dr. Andy PUȘCĂ, a transmis prin doamna Dr. Ing. Alina Beatrice RĂILEANU – Director al Danubius Internațional Business School, mesajul său de mulțumire nu doar pentru această distincție ci pentru o colaborare extraordinară de peste 25 de ani dintre Universitatea antreprenorială ”Danubius” , Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Galați și, prin intermediul acesteia, cu întreg mediul de afaceri gălățean.

Acest eveniment a oferit plăcutul prilej al unor ”aduceri – aminte” cu privire la clipele de început ale acestei colaborari, domnul Ion MOCANU – Președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Galați și Vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, împărtășind publicului prezent admirația pe care o are pentru curajul și tenacitatea Fondatorului Universității ”Danubius”, Prof. univ. dr. Benone PUȘCĂ, considerând construcția acestei universități o poveste de mare succes.

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus