Noutăţi

GO TO THE NEXT LEVEL!

100% inteligenţă, 100% implicare, 100% dorinţă şi 99,99% perfecţiune
în dezvoltarea personală!
Pe data de 20 mai, 2014, la ora 13. 30, AIESEC şi Universitatea "Danubius" invită studenţii gălăţeni, în Sala Senatului universităţii menţionate, la Workshopul "GO TO THE NEXT LEVEL!", eveniment despre una dintre cele mai grele "profesii": DEZVOLTAREA PERSONALĂ.
Intrarea este liberă, organizatorii dorind să aducă în acelaşi timp, în acelaşi loc şi în acelaşi spaţiu, tineri motivaţi, energici şi pasionaţi aflaţi în plină descoperire şi aproape acceptare a scopului lor în viaţă şi în carieră precum şi tineri care au descoperit deja drumul sigur al schimbării importante pe care o au de făcut pentru a fi aproape perfecţi.
Indiferent de baricadă, studenţii au ocazia să se cunoască, să conştienţizeze propriile forţe, să fie informaţi despre ce înseamnă cariera şi modul ideal de planificare a acesteia şi, nu în ultimul rând, vor avea plăcerea de a-şi modela o mostră imaginară a brandului personal după ce vor fi instruiţi cu privire la ce înseamnă şi ce conţine acesta.
Ideile practice pentru dezvoltarea personală ale studenţilor vor fi invitate să intre în scenă de către Keyspeaker-ul Ionuţ ŞUVĂILĂ, membru al echipei naţionale de traineri AIESEC, un tânăr care va inspira, prin propriul exemplu, motivaţia, energia şi pasiunea studenţilor pentru a face schimbări importante în carieră.
Pentru detalii, contactaţi: Alexandra LUPU, 0752142196
Şef Birou Relaţii Publice,
Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus