Noutăţi

ELEVII PREGĂTIȚI PENTRU BACALAUREAT LA UNIVERSITATEA DANUBIUS AU OBȚINUT NOTE EXCELENTE LA EXAMENUL MATURITĂȚII

poza bac copyAfisarea rezultatelor examenului de Bacalaureat a adus și satisfacția incomensurabilă a cadrelor   didactice – doamna profesoară Viorica ISAIA (Limba și literatura română) și domnul Conf. univ. dr Cătălin Angelo IOAN (Matematică), profesori care au dăruit necondiționat liceenilor gălățeni timp, cunoaștere și, foarte important, tehnica de lucru necesară soluționării subiectelor examenului maturității.

La cursurile de pregătire gratuită pentru Bacalaureat, proiect derulat de Universitatea ”Danubius”, anual, pentru a susține eforturile tinerilor gălățeni nu doar de a promova acest examen, ci de a obține medii cât mai mari, au participat, în acest an, liceeni de la mai multe colegii și licee gălățene - Colegiul Național ”Vasile Alecsandri”, Colegiul Național ”Costache Negri”, Colegiul Național ”Mihail Kogălniceanu”, Colegiul Național ”Al. I. Cuza”, Liceul Teoretic Dunărea, Liceul teoretic ”Emil Racoviță” , Colegiul Economic ”Virgil Madgearu”, Colegiul Tehnic de Alimentație și Turism ”Dumitru Moțoc”.

Liceenii care au dorit să participe la aceste cursuri de pregătire pentru Bacalaureat au obținut la cele două discipline, Limba și literatura română și Matematică, note foarte mari. La matematică, de exemplu, aproape 10% din tinerii pregătiți au obținut nota 10 și peste 30% au obținut între 9 și 9.99. Și la disciplina Limba și literatura română, tinerii au obținut note foarte bune, majoritar peste 9.00.

Un bun și apropiat colaborator al Universității ”Danubius”, doamna profesor drd. Viorica ISAIA va continua, alături de domnul Conf. univ. dr. Cătălin Angelo IOAN, proiectul UDG, de pregătire pentru Bacalaureat a liceenilor care doresc să completeze studiul individual, să suplimenteze cunoștințele din clasă și cele de la pregătirea particulară. ” Mă bucur că sunt parte a unei echipe care se implică, în mod constant, în a oferi oportunități celor care, cu bucurie, acceptă provocarea de a crește frumos. Am primit și am oferit încredere, iar rezultatele obținute de absolvenții care au frecventat sesiunile de pregătire pentru examenul de bacalaureat ne împlinesc și ne motivează să continuăm.”

Domnul Conf. univ. dr. Cătălin Angelo IOAN, recunoscut pentru rezultatele excelente ale elevilor care au participat la orele de matematică ale domniei sale, transmite proaspeților promovați ai Bacalaureatului 2017, 10 motive pentru a alege una dintre facultățile Universității ”Danubius”.

1.      Cei care au promovat Bacalaureatul cu medii de peste 9,30 nu plătesc taxa în anul I de studiu (http://admitere.univ-danubius.ro/ro)!

2.       Veți beneficia de cea mai bună pregătire posibilă asigurată de mari specialiști în domeniu (http://evidentacercetare.univ-danubius.ro/Cercetare%20stiintifica.htm)!

3.       Veți intra într-o comunitate academică ce vă va considera membrii unei familii și nu simpli studenți. Atmosfera caldă, generoasă, de permanentă colaborare dintre studenți și profesori vă va deschide orizonturile unui alt tip de învățământ!

4.       Metodele moderne de predare sunt de multe ori unice în România, Europa sau chiar în lume. Pe lângă (de acum) clasicele Power-Point-uri, manuale în format tipărit sau electronic, o platformă electronică de învățământ care, fără falsă modestie, putem spune că este una din cele mai bune din România, Universitatea vă asigură, la unele materii (matematică, proiecte economice, modelare matematică etc.), filmarea cursurilor și apoi difuzarea în maxim 24 de ore către dumneavoastră. Astfel, studenții care nu pot participa la unul sau mai multe cursuri sau seminarii (mergând la bibliotecă, desigur...) nu vor fi privați de audierea acestora!

5.       Dialogul student-cadru didactic este practic permanent prin intermediul atât al e-mailului, cât și al platformei electronice de învățământ Sakai, dar nu în ultimul rând, prin contact face-to-face!

6.       Pe platforma de învățământ veți avea, la aproape toate disciplinele, (exceptând desigur practica...) teste de tip Quiz prin care vă veți putea pregăti pentru examenele din sesiune;

7.       Studenții cu rezultate bune la învățătură beneficiază de reduceri substanțiale de taxe în anii II, III (la Stiinte Economice; Comunicare și Relații Internaționale) sau IV (cazul Facultății de Drept);

8.       Puteți beneficia de stagii Erasmus în cele mai atractive universități din Europa fără îngrădiri sau opreliști;

9.   Dotarea informatică a Universității ”Danubius” este la cel mai înalt nivel având sute de calculatoare, în marea lor majoritate laptopuri de ultimă generație (I5, I7);

10.   Metodele de predare sunt de tip peer-to-peer, asigurând în permanență feedback din partea studenților pentru adaptarea la cerințele acestora.

Calificările pe care vi le oferim (economie,drept, jurnalism etc http://admitere.univ-danubius.ro/ro.) sunt unele ce nu vor putea dispărea niciodată. Cum vă închipuiți o țară fără ca cineva să contabilizeze activitatea agenților economici, fără ca cineva să asigure dreptatea în cazul unor litigii sau fără ca lumea să fie informată prin diverse canale mass-media?

Prin urmare, vă așteptăm la Universitatea ”Danubius” la oricare specializare credeți că v-ar putea fi de folos în viață!”

Conf.univ.dr. Cătălin Angelo Ioan

Felicitări, domnilor profesori și dragi aproape studenți pentru aceste rezultate minunate la unul dintre cele mai exigente examene!

Toți cei care urmează să treacă prin experiența Bacalaureatului sunt invitați să se înscrie la cursurile de pregătire gratuită organizate de Universitatea ”Danubius” din Galați!

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus