Noutăţi

EDUCATIE NON-FORMALĂ PRIN FILM DOCUMENTAR! JOI, 13 APRILIE, ORA 13.00!

pasaport de germania 6

One World Romania la Școală, proiectul educațional al Asociației One World Romania, în parteneriat cu Romanian American Foundation și sprijinit de CEZ Group, care inițiază evenimente pentru profesorii și elevii de liceu, propunând o nouă abordare educațională, cu ajutorul filmului documentar. Pe termen lung, programul își propune să creeze o comunitate implicată și o societate civilă puternică și să contribuie la promovarea culturii cinematografice în rândul publicului tânăr.

Filmele documentare din program atrag atenția asupra unor probleme actuale din realitatea locală și globală, iar dezbaterile și activitățile care le însoțesc stimulează gândirea și exprimarea liberă cu privire la aceste subiecte.

One World Romania la Școală pentru elevi are ca scop încurajarea și susținerea Cluburilor de film organizate de liceeni ca activitate extra-curriculară și implicarea lor în proiectele asociației, ca voluntari și în Juriul Liceenilor la festivalul One World Romania.

Joi, 13 aprilie, la ora 13.00, suntem asteptați la o asemenea demonstratie a puterii de a educa, în mod non-formal, a filmului documentar. După film, studenții și elevii pot interactiona cu domnul Răzvan Georgescu, invitat special al acestui eveniment.

Clubul de film One World Romania ne așteaptă, la data si ora mentionate, în Aula Magna a Universității ”Danubius”, cu filmul documentar Pașaport de Germania.

Intrarea este libera!

Purtător de cuvânt – Universitatea ”Danubius”,

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus