Noutăţi

„euROpa 100”. EVENIMENT DEDICAT STUDENȚILOR LA ȘTIINȚE POLITICE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE

late registration 1FORUMUL NAȚIONAL AL STUDENȚILOR LA
ȘTIINȚE POLITICE ȘI RELAȚII INTERNAȚIONALE

23-26 NOIEMBRIE 2017

Centrul de Studii în Idei Politice (CeSIP) organizează, în perioada 23-26 noiembrie, cea de-a treia ediție a Forumului Național al Studenților la Științe Politice și Relații Internaționale (FNSSPRI).

Evenimentul își propune să reunească 60 de studenți și studente la științe politice și relații internaționale de la facultățile de profil din România.

Intitulată „euROpa 100”, ediția din acest an se desfășoară în pragul unui moment cu o dublă semnificație istorică: 100 de ani de la formarea statului unitar modern român, și comemorarea a 100 de ani de la sfârșitul Marelui Război. În acest context, participanții vor avea ocazia să discute împreună cu politicieni, academicieni și experți în domeniu despre evoluțiile sociale și politice din ultimii 100 de ani.

Pe de altă parte, 2017 este anul în care se împlinesc 10 ani de la aderarea României la UE, ocazie cu care vom discuta despre procesul de integrare și ce a însemnat acesta pentru țara noastră.

Principalul obiectiv al FNSSPRI este acela de a asigura un spațiu în care viitorii absolvenți să aibă ocazia de a socializa, de a problematiza evenimentele curente într-un mediu formal și de a crea, pe viitor, o comunitate care să poată contribui la dezvoltarea mediului politic românesc.

Studenții și studentele care doresc, se vor putea înscrie, până pe data de 13 noiembrie, la următorul link:https://fnsspri.ro/inscrie-te

Pentru mai multe informații:
https://fnsspri.ro/
https://www.facebook.com/FNSSPRI/

Persoană de contact:
Vlad Bujdei-Tebeica - Manager Proiect
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Purtător de cuvânt - Universitatea ”Danubius”

Ana Alina IONESCU DUMITRACHE

 

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

Stai Conectat

captcha  

Sus