Îndrumători de an

Facultatea de Drept

Coordonatori programe de studii 2016 2017

Indrumatori ani studii de licenta FR si ID 2016 2017

Indrumatori ani master 2016 2017

Indrumatori ani studii de licenta Drept IF 2016 2017

Indrumatori practica 2016-2017

 

Facultatea de Științe Economice

LISTA CADRELOR DIDACTICE ÎNDRUMĂTORI DE AN / ANUL UNIVERSITAR 2016-2017

Facultatea de Comunicare și Relații Internaționale

Specializarea: COMUNICARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Asist.univ.dr. TEODORAȘCU FĂNEL -anul I - (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Asist.univ.drd. DRĂGĂNESCU OANA - anul II - (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Asist.univ.dr. IOSIF LUMINIȚA -anul III - (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Specializarea: ASISTENȚĂ MANAGERIALĂ ȘI SECRETARIAT

Lect.univ.dr. ȘTEFAN IONUȚ -anul I - (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Asist.univ.dr. POPA DANIELA -anul III - (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Specializarea: RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI STUDII EUROPENE

Conf.univ.dr. IFTODE FLORINEL -anul I - (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.univ.dr. POPA ANIŞOARA - anul II - (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Lect.univ.dr. STEFAN IONUŢ -anul III - (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Specializarea: AFACERI ŞI ECONOMIE INTERNAŢIONALĂ

Prof.univ.dr. PIȘLEAG ȚUȚU - anul I – (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)
Conf.univ.dr. ARSITH MIRELA -anul II - (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)Stai Conectat

captcha  

neuvoojooble

Sus